Skocz do zawartości
L.Viadro

Xp czy twardy? HELP!

Rekomendowane odpowiedzi

I oto mam kolejny problem, po uporaniu sie z instalką XP i SDI na widoku mam kolejny cel^^

Tym razem wygląda to tak:

Włączam kompa i czasami nie działa mi pulpit, albo pasek na dole. Różnie. Przykład:

właczam kompa, chce włączyć winampa z paska startu a tu [gluteus maximus], pasek sie nawet nie pojawia, klikam i nic...naciskam na klawie przycisk windows i pasek sie pojawia,mimo wszystko dalej nie reaguje na myszke. No to za pomocą strzałek jade po programy, szukam winampa,klikam,uruchamia sie i pojawia na pulpicie. Najeżdzam myszką na play,klikam i znowu [gluteus maximus]. Tak jakby mysza nie działała...ale przecież ruszam kursorem i pod prawym wyświetla sie menu podręczne...

Co śmieszniejsze czasami nic mi nie działa na pulpicie, moge sobie klikać i [gluteus maximus].

Zaglądałem do folderu windows i zauważyłem że nie mam folderu Pulpit tylko jakieś PIF

Czy to może mieć coś wspólnego z faktem że na pasek mam wyciągnięte skróty na partycje twardego? Tak że klikam na skrót id od razu jestem na patycji D...

pomóżcie bo to jest wqrwiające! Zdarza mi sie to czasami ale jedynym lekarstwem jest restart... ; /

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podejrzewam że jak masz SDI to jesteś też w sieci lokalnej. Jeśli tak to musisz po pojaieniu się pulpitu odczekać jakieś dwie minuty-dwie i pół. Bo musi się zalogowoać. Ja tak mam tylko jak najade kursorem na pasek u dołu to pojaia mi się klepsydra :( .

Pozdrawiam

Punek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...