MK Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 http://www.babble.net/portal/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 No może nie darmowe, ale stawki są ciekawe. Ktoś powie coś więcej na temat tego programiku? Bo jest naprawdę ciekawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pociag Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 kumpel dzwonil z niego do domu i mowil ze jakos nie jest rewelacyjna ale ujdzie, w koncu czego mozna wymagac od darmwego programu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 dziwne ze u mnie on jakos darmowo nie dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 Wczoraj dzwoniłem (na stacjonarny) i było za darmo. Jakość była straszna, ale to raczej z winy mojego łącza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeciK Opublikowano 11 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2004 Racja, jest darmowy.. Wczoraj z kumplem testowalismy, ale z uwagi na wlasnie lacze nie bardzo jest jak z tego korzystac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sou Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 Nom darmowy ale na stacjonarne z tego co zauwazylem ;> na kom kosztuje 11,5 centa ale nie wiem nawet gdzie to sie placi :D Jak dla mnie stacjonarne starcza ale ile to potrwa?;] Zna ktos moze jakies szczegoly ? Nic nie ma za darmo :P gdzies musi byc kruczek ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexteros Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 kumpel do mnie dzwonił :D łacze nie za szybkie , z poczatku było cacy pieknie, a potem juz sie nie dało rozmawiać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sou Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 teraz to mi sie nie chce w ogole polaczyc z ich siecia:O nie wiem czy to tylko ja tak mam czy moze im cos padlo ?;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 https://www.wipphone.com/pg_Download.aspx a macie niebede cham : ) . Register i macie 30 minut darmowych na caly świat: P Jedno konto = 30 minut. Radze na poczatku zalozyc sobie z 10 kont i na kazde sie zalogowac nierozmawiajac nigdzie . W polsce dziala tylko w wawie a tak to na caly swiat :D . Numer sie kreci np 004922 i numer domownika : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OL1 Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 jak działa to vipphone?? zarejestrowałem sie i żadnych minut nie dostałem :? Trzeba tam coś specjalnego zaznaczyć?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ygbd Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 mi chyba coś poblokowali, wydzwoniłem ok. 20 minut, a teraz nie mogę się połączyć ze stronką, jak pingam do niej to wyskakuje mi błąd ogólny, a u innych chodzi. Jak się łączę przez program, to podaje mi, że nie mam żadnych pieniędzy i muszę uzupełnić konto, sprawdzałem na róznych kontach, które nie były wydzwaniane i wszędzie to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 A wie ktos jak dzwonic na numery stacjonarne przez ten babble? Bo rano cos mi nie wychodziło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sou Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 ygbd mam to samo ;] pisze ze nie moze polaczyc sie z siecia np :o SGJ 0048kierybkowybezzeraNRTEL ;] ale mi babble nie dziala :/ co do tegoWIPPHONE to tam mozna tylko do warszawy dzwonic;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ygbd Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 a jak dzwonisz to też gada, że musisz uzupełnić konto, bo u mnie gdzie nie zadzwonię to słyszę śpiewkę, że posiadane fundusze nie pozwalają na rozmowę, czy tak jakoś (ciężko zrozumieć początek informacji). Próbowałem do Wawy, ale też lipa. Zastanawia mnie dlaczego nie można połączyć się ze stronką, to chyba ingerencja providera, ale program się łączy i elegancko loguje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 ten babble mnie cos wkurza. jak go otwieram to wyskakuje okno z outlooka 2000 i zaczyna cos sapac .... potem jakis blad i dopiero mi sie wlaczy program. oczywiscie udalo mi sie tylko raz podlaczyc i i tak rozmowy nie moglem wykonac. klapa na calej lini Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 próbowałem do domu, telefon bzyczy, ale po odebraniu nikt siebie nie słyszy :lol: :lol: osochozi kurna :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rbtck1 Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Wipphone działa ale tylko jak sie dzowni do warszawy rozmawialem z kumplem 15 minut i zadnych przerw :) A ten Babble cos nie bardzo chce dzialac cos mowi "You don't....... permited" cos takiego straszny belkot a teraz to wogole sie cos nie chce zalogowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Wipphone działa ale tylko jak sie dzowni do warszawy rozmawialem z kumplem 15 minut i zadnych przerw :) A ten Babble cos nie bardzo chce dzialac cos mowi "You don't....... permited" cos takiego straszny belkot a teraz to wogole sie cos nie chce zalogowac.Toć mówie , ze cacy smiga :) .Sam dzwonilem do wujka z Toronto , 30minut rozmawiałem i na poczatku jak i na koncu zero laga ( łącze 128 : > ) , 30 minut z kolega z USA miasta nie pamietam : > , i z kolega z wawy i lajt zawsze , zero laga full komfort 8) . Minusem jest to ze konta niezawsze uzanje :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 qrde.. raz mi o dzwoni.. raz nie.... nie wiem co z tym jest nie tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loco_pl Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Kurde od rana juz czekam na mail potwierdzajacy w00t da f00k :q Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianadik Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 a czy jest mozliwosc, jesli jestem za natem , zakladanie wielu kont w wipphone ??> W innym poscie pokazywali podlaczanie sie do innego proxy ale to nic nie dawalo u mnie, ma ktos jakas rade ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomBros Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Mi wszytsko działa jakoś super, ani razu nie zacieło. Troche szumiało ale to wina źle skonfigurowanego mikrofonu (za bardzo zbierał). Dodzwoniłem się za darmo do znajmoych w moim mieście, a kolega za darmo z Wrocławia do Krotoszyna. Ponoć także za darmo można dzwonić do USA i Niemiec. PS. Może wszytsko zależy od tego do jakiej centralki telefonicznej się dzwoni ?? Ja dzwoniłem na centralkę cyfrową, ale jeszcze nie czysto światłowodową :) Czasami w godzinach szczytu w ogóle nie można się zalogować, chyba jeszcze nie potrafią obsłużyć tylu połączeń. Ciekawe kiedy będzie w 100% płatny i czy w ogóle ?? Program Polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 A sa jeszcze jakies tego typu programy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianadik Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 mam pytanie do tego bable, jak wykonywac polaczenia!?(0048kierunkowy,numer stacjonarny ?? - bo tak mi sie nie laczy !?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Wyzej masz odpowiedz, pytalem wczesniej o to samo i działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianadik Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 dobra no dziala za darmo, ale po kilku sekundach rozmy wslysze siebie w sluchawce jakims "mechanicznym glosem". Moze to wina mojego lacza, Jestem za NATEM :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 a dostal juz ktos rachunek od swojego operatora telefonicznego (tpsa) czy co tam macie ?? :) Zeby sie nie okazalo, ze potrafia wylapac numery i przyjdzie ci rachunek z Polski, a nie z Babble :D Mi dziala wszystko - wszystkie stacjonarne na calym swiece - jest normalna jakosc, wiec pomimo tego, ze uwazam ze jest darmowe na 80%. To posiadam jakies watpliwosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałek Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 A czy komuś działa ten program na Win98? Próbowałem go zainstalować koleżance, która ma ten system i wyskoczyło okienko, że nie można go zainstalować, bo wymaga Windowsa NT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziura Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 juz nie jest darmowy > LINK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...