Camis Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 juz nie jest darmowy > LINK Jest :) :) Tylko robia update serwerow :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianadik Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 no robia update. a ja mam pytanie, czy duzo by mi dalo wykupienie publicznego ip przy moim laczy z kablowy 64kbps, jakosc rozmow by sie poprawila ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Nom i tyle sobie podzwonilem ehh :/ sgj ehh czemu zamknales moj topic buuu chlip Ale topic ten zalozylem juz przed tym wystarczy popatrzec na godzine wyslania mojego posta a MK :) P.S jesli ktos jeszcze zna jakis inny program poza tymi w topicu wymienionymi to piszcie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Devil, wiem ze twój był pierwszy ale ten był większy, a nie ma potrzeby zeby były 2 osobne tematy. Jesli chodzi o wiecej programów to był na forum gdzies temat(chyba nawet kilka). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 no robia update. a ja mam pytanie, czy duzo by mi dalo wykupienie publicznego ip przy moim laczy z kablowy 64kbps, jakosc rozmow by sie poprawila ??Działa dośc fajnie na publicznym IP - przełączałem router w modem i moglem sobie podzwonić spokojnie, a jak byłem za NATem to kiszka. No ale mam Neo+ 640kbit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 a jak okaze sie to platne ? dojda po IP ? to jest zbyt piekne zeby bylo prawdziwe >? przeciez jak fix telekomunikacja traci !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 a ja wczoraj zadzwonilem do domu a teraz wyskakuje mi ze 'call failed - check number' osochosi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 a ja wczoraj zadzwonilem do domu a teraz wyskakuje mi ze 'call failed - check number' osochosi? proboj kilka razy az zalapie teraz chyba wszyscy dzwonia i jest ciezko sie polaczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 to ile w koncu jest minut na dzien ? gdzie to pisze na stronie ? to jest sekundowe naliczanie :P ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Pewnie będzie z tym tak samo jak ze Stanaphone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Pewnie będzie z tym tak samo jak ze Stanaphone. a jak bylo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 słcuchajcie mam problem nie słyszy mnie odbiorca ani ja odbiotryc jak to pokonfigutowac w Program files mam winxp i mowie o Babble Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev-o Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 ja mam podobny problem, mnie slychac jak mowie przez mica, ale typa co gada do sluchawki ja juz nie slysze :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 ja mam podobny problem, mnie slychac jak mowie przez mica, ale typa co gada do sluchawki ja juz nie slysze :/jak podłaczyłem karte muzyczna jaks stara od kumpla to teraz mam tez cos takiego teraz sie ciesze ze wogóle cos słychac :) bo na AC to nic ani z tej ani z tej a teraz przynjamniej rozmówca mnie słyszy. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 UDAŁO SIE :) roziwazanie jest take ze przy wejsciu w panelu seterowania do opcji DZwięk w zakładce głośnośc klikamy zaawansowane i tam odklikamy wycisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 mi juz babble nie dziala wam tez? chyba ze to przez swieta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Mi tak samo próbowałem dzisiaj kilka razy i nic :( Cały czas mi pisze żebym sprawdził numer :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 no dobre czasy sie skonczyly :) w sumie sie nie dziwie jak pol polski dzwonilo za darmo zakladali po 10 kont :) kiedys sie to musialo skonczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...