totalfree Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 Kolega posiada jakąś tam płytę która to nie będzie współpracować z procesorem AMD SEMPRON 2400+ i zaproponował mi zamianę na mojego AMD Athlon XP 2000+ (palomino)(mnoznik odblokowany), czy coś na tej zamianie stracę czy może zyskam. Proszę w miarę o łopatologiczną wypowiedź. Oczywiście zanim napisałem to forum przeszukałem. moja płyta to Epox 8Krai z góry dziękuje za konkretne wypowiedzi. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBoss Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 AMD SMPTRON 2004 ?? chyba chodzi ci o Semprona 2400+ tak? jesli tak to zamieniaj sie... tyle ci powiem i doradze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 a może to jakaś speszyl werszyn z 2004 roku? ;) nie no jeżeli chodzi tu o 2400+ to ja chyba też bym się zamienił bo wkońcu ten twój 2000+ to palomino więc kupa ogólna :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 Semprona 2000+ nie ma. Najniższy to 2200+, a Ty coś piszesz o liczbie 4, więc chyba o 2400+ chodzi :D Wymiana będzie korzystna ponieważ Ty masz odblokowany mnożnik, ale masz jeszcze palomino... czyli klapa wa OC..., a ten sempronik ma mnożnik 10x więc na tym epoxie tak przynajmniej FSB 200 pociągniesz i będzie spoko ;] Wymien się. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...