dantusek Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 siema juz bylo cos o wymaganiach ale ja chcialbym was jeszcze sie zapytac bo nie wiem czy wykladac kase na ta gre na moim sprzecie a wiec oto on athlon 1700xp+ 2x256 ramu radek 8500 i czy w miare bede mogl na tym pograc nie ma mowy o najwyzszych detalach ale zeby tak ze chociaz bylo w miare (nie bolaly oczy) i nie bylo chrupania za duzego i tych zwolnien z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phase Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 wow, isengard obok rohanu to chyba najlepsze strony, mordor jest chyba najgorsza strona (zreszta wystarczy wejsc online i tam sa statystyki) polecam zaczac grac online ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martink Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 ja ze swojej strony moge dodac ze w bitwie o helms deep mialem fajna (w zaleznosci kto i jak interpretuje to slowo ;) sytuacje, wytrzymalem te 10 minut.. flaga ladnie "przeleciala" po ekranie...i mowie "patrz, bocian..jestesmy uratowani..." a tu co? sam gandalf i eomer...i zadnego innego czlonka (kawalerii oczywiscie)... i tak ganialem dwoma bohaterami i rozwalalem te dwa obozowiska isengardczykow i cala ich reszte (dosc pokazna) armii.. zajelo mi to kolo 3-4 godzin... fajnie, co nie? a tak na marginesie to zna ktos rozwiazanie na zolwie tempo tej gry, o czym byla juz wzmianaka w niejednym poscie... strasznie wydluza to dlugosc rozgrywki...i co za tym idzie jest irytujace... gram na sempronie 2100+ z magistrala zwiekszona na 200mhz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Micro| Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 No kurna ja tam nic nie mam - nawet jak sobie zapisze stan gry to dalej mam tylko folder maps i plik cfg. "options" - a save gdzies musi byc bo gra go znajduje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 @martink: trza bylo ruszyc ta armie lucznikow z Helmowego Jaru. U mnie po tych bodajze 13 czy 15 minutach przybyl Eomer, Gandalf (na habecie) i 65 jezdzcow i 10 lucznikow :) Zrobilem mala masakre ;) Jesli chodzi o zolwie tempo rozgrywki to jest to kwestia sprzetu jaki kto posiada. Taki juz ten engine jest, z C&C: Generals bylo dokladnie to samo i nie da sie tego naprawic, chyba ze unowoczesnisz sobie sprzet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Micro| Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Takie pytanie - gdzie w grze wylacza sie Vsync bo jakos nie widze :( ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wróbel Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 ja mam takie laikowe pytanie-co zrobić gdy mam zamało punktów doświadczenia na zbudowanie taranu??Bez niego nie przejdę misji więc musi być jakiś sposób. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lharhard Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 Albo jestem mało kumaty albo ta gra jest zepsuta ... czy ktoś mógłbym mi powiedzieć jak zrobić taką formacje ( dokładnie koła ) jak na tym filmiku ? W ogóle ten śmieszny pan mówi że jest cała masz różnych formacji i taktyk a tu jedyna taktyka jaka jest to albo linia albo zwarcie ( lub linia - klin dla kawaleri ), dotego złączysz dwa oddziały to juz wogóle nie ma żadnych formacji :( adres filmiku .... ( mniejwiecej po śodku ) http://www.eagames.com/official/lordofther...ol%203&resID=lo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Ale macie problemy. Nie wiecie, gdzie sa save z tej, bo szukam i nie potrafie znaleść !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 a czytałeś co ludzie piszą? na dwóch strocnach juz kilka razy było a jak nie ma plikó to włącz pokazywanie ukrytych ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Gram na medium + poziom średni ---> suppper gierka, a zwłaszcza dla miłośników tematu... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozpa Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgadzam sie z przedmowca GIERA wypas, juz dawno nic mnie tak nie wciagneło!! a jaka grafika z AA i ANISO jest pieknie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1T3RR0 Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Ktoś wie czy możena zwiększyć rozmiar wyświetlanego tekstu (dialogi i narracja), bo mam monit 15" i trochę mało widze, tzn. musze sie nachylać, żeby przeczytać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szad0w Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Gra jest świetna. Przeszedłem obie kampanie, dobrych i złych, obie strony konfliktu mają specyficzne dla swoich ras oddziały i technike walki, całkowicie inaczej gra sie np. rohanem a mordorem. Tego LOTRA polecam wszystkim, a takie bitwy jak Helmowy Jar albo Minas Tirith.. (po obu stronach konfliktu), są zrobione genialnie :-) Pozdrawiam, shadow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Mam wina 2000 + sp4 i gra nie chce mi sie uruchomic u kumpla na xp dziala bez problemu....co jest czy gierka nie dziala z 2000, a jezeli tak czy jest jakis patch poprawiajacy to ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Wiecie co mam catalisty 4.2,gierka piękna... działa w 1024#DETALE HIGH I WSZYSTKO CO MOZLIWE +aa x4 i aniso x4 poziom FPS stale 30,przeszlem przed chwilka obrone helmowego jaru i tam pare razy spadły EfpE eSy:)do 22 ale tak wogole to dobrze chodiz:p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieyo Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Gra jest OK Polecam ją a więc do dzieła imysz w dłoń i grać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sumitto Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 czy mógłby ktos powiedziec czy ma podobny problem ja ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m gre i po 5 min nikt mnie nie atakuje a tu game over moze cos zwiazane z wersja piracką gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 czy mógłby ktos powiedziec czy ma podobny problem ja ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m gre i po 5 min nikt mnie nie atakuje a tu game over moze cos zwiazane z wersja piracką gry 1311060[/snapback] Edytuj posta bo zaraz banana dostaniesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papik Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Czy może mi ktos powiedziec gdzie sa opcje dotyczące AA i ANISO .Gram na sprzęcie takim jak w opisie i nie jest za ciekawie. Wyczytałem że to wina engine'u ale bez przesady... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 A uruchamia sie to na 98se???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 ja na 2000+, 512ddr, r9100 gram w 1024x768xAniso16x i wsio max i sie nie tnie :D dziwny engine :P jedynie gdy jest totalna rzez to gra ma tendencje by zwolnic, ale nigdy nie tnie :) teraz 2 dni nie mialem neta i gralem w potyczki :> lacznie 21h :P to poza CODem moj rekord :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 no gra niestety wymaga wiecej niz 512 ramu żeby fajnie chodzic ;] ja właśnie przeszedłęm ciemna strona.. dobra juz wczesniej.. wiec spokojnie moge odinstalowac :D warta kaszki =) ale balrog jest przegiety khekhe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 noooo Balrog madafaka jeden :P gralem rohanem 200 panow na konikach w tym 80 lucznikow i Balrog pojawil sie idealnie pod nimi gdy sobie galopowali do zamku wroga i przezylo... 24 chlopa :| reszta odlaciala w roznych kierunkach :( ale mi szczeka opadla... wszystkie ulepszenia, wszyscy mieli 10 level i ich zabil samym pojawieniem sie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gr0chu Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Katalog z save'ami znajduje sie w documents and settings\ustawienia lokalne (ten katalog jest ukryty)\dane aplikacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 Czy może mi ktos powiedziec gdzie sa opcje dotyczące AA i ANISO .Gram na sprzęcie takim jak w opisie i nie jest za ciekawie. Wyczytałem że to wina engine'u ale bez przesady... 1311759[/snapback] Opcje grafiki -> ustawienia własne -> tu pojawi się nowy ekran z ustawieniami Anizo itd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frezer Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 (edytowane) czy jest łatka umożliwiająca grę w windowsie 98se i jak będzie mi chodzić ta gierka na moim configu Edytowane 16 Marca 2005 przez Frezer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sledzik Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 cze , a ja mam taki problem , że jak chce grać w lanie to wywala mi że twój serial jest już używany i z gry w lanie nici . Gra oryginalna inaczej :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 cze , a ja mam taki problem , że jak chce grać w lanie to wywala mi że twój serial jest już używany i z gry w lanie nici . Gra oryginalna inaczej :lol: 1348952[/snapback] :mur: :mur: zanim cos wiecej napiszesz pomysl :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sledzik Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 wiem , ale miałem nadzieje , że ktoś napisze czy jest jakiś patch jak bywało wcześniej w innych grach.... ...niepotrzeaba odrazu walić głową w mur....tylko pomyśleć samemu albo nie odpisywać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...