Buziak Opublikowano 11 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2004 A wiec, TV jest podlaczony tak jak samo jak byl na GF. Karta posiada VIVO. S-Video jest wsadzone w wyjscie ( sprawdzalem pare razy ) ale obraz na TV jest dalej czrny :( Co zrobi, zeby co kolwiek miec na TV ?? Nie moge wlaczyc zadnej zakladki bo mi pokazuje, ze nie mam wlaczonej opcji klonowania. Wymuszania juz uzylem i nic :( Niemam pomyslow co to moze byc :( Prosze o pomoc bo pierwszy raz mam karte firmy ATi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Kurde ludziki nikt nie wie co to moze byc i co z tym fantem zrobic ?? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Daj mi twoja grafe ja ci dam moją, na mojej na pewnoe TV Out chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj.skorek Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Tez mialem na moim 32" czarny-bialy obraz bo podpinalem pod S-VIdeo. A dalem pod VIDEO i jest kolor. sproboj tak podlaczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Mowicie zeby sprobowac na composicie ? :| Nie chodzi o to, ze mam czarno-bialy obraz, ale o to, ze wogole go niema :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...