secoh Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Od 2 godzin mam go w kompie i pojawił się problem. Otóż w 3dmarku2001 mam bugi(duże),w Gl Excess też(ale znacznie mniej niż w marku),codecreatures praktycznie bez błedów. Odpaliłem mafię, gta3 i bez większych stresów (bugów) wszystko chodziło. Przeinstalowałem dętki i nic. Czy to może być zasilacz? Mam podpięte 2 hdd,cd,cdrw,modem i gf4. Co ciekawe nie ma nigdzie na zasilaczu napisane ile to ma W (taką obudowę to tylko ja mogłem kupić :evil: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Jak masz artefakty w grach to napewno nie jest to procesor tylko karta graficzna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Co rozumiesz przez pojęcie "bug" ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Gr00bY Mazur"]Co rozumiesz przez pojęcie "bug" ?Napewno chodzi mu o artefakty nic innego wyskakiwać nie może. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Jeżeli artefakty to tylko reinstalacja detonatorów (to jush robiłeś; może jakieś starsze?), zaniżenie taktowania lub pogrzebanie w zaawansowanych opcjach D3D (3D Mark) oraz OpenGl (GL Excess). Mile widziane byłoby zainstalowanie najnowshych driverów AGP dla chipsetu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Jeżeli artefakty to tylko reinstalacja detonatorów (to jush robiłeś; może jakieś starsze?), zaniżenie taktowania lub pogrzebanie w zaawansowanych opcjach D3D (3D Mark) oraz OpenGl (GL Excess). Mile widziane byłoby zainstalowanie najnowshych driverów AGP dla chipsetu. Jeśli chodzi o detonatory , to myślałem , że to wina 40.52 . Zainstalowałem Omega drivers - to samo . Zaraz zacznę się grzebać w ustawieniach. Co ciekawe - problemy pojawiły się po włożeniu Xp-eka w miejsce d800mhz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 secoh - chodzi Ci o artefakty? Jeżeli pojawiają się po zmianie na wydajnieszy procesor to stawiałbym na zasilacz. A na zasilaczu napewno gdzies jest napisane ile ma W, a jak nie to mozna to wyliczyc z poszczególnych A przy opowiednich V. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Gr00bY Mazur"]secoh - chodzi Ci o artefakty? Jeżeli pojawiają się po zmianie na wydajnieszy procesor to stawiałbym na zasilacz. A na zasilaczu napewno gdzies jest napisane ile ma W, a jak nie to mozna to wyliczyc z poszczególnych A przy opowiednich V. Kiedy to pisałeś mi się właśnie spalił zasilacz :cry: Miał 250W. Na nowym (300W) na razie zero problemów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 nieszczęścia chodzą parami : w ubegłym tygodniu szlag trafił moją kieszeń hdd :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...