aleksander! Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 Witam! Do wydania 1600 zł Mam dylemat co kupić: DFI LanParty UT nForce 3 250 + AMD 64 2800 (s754) + 1 GB Ramu (2x512, żeby w przyszłości biegały w dualu na s939). Pochodził bym na tym jakieś pół roku może dłużej, sprzedał, dołożył i kupił AMD na s939 i płytę pewnie nForce 4 z PCI Express. CZY Epoxa 9NDA3+ (jak bym tego nie dostał to MSI K8N Plat.) + AMD 64 3000 (s939) + 512 mb ramu (2x256 DUAL) No nie mogę się zdecydować który wariant jest lepszy ? Proszę o pomoc w wyborze i konstruktywne uwagi. Pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 wariant 2 + jedna kosc 512 ramu a za jakis czas dokupisz druga taka sama ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshi_tom Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 Ja wybralem opcje druga :) Zamowilem ABIT'a AV8 + Athlon64 3000+ s939 :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wróbel Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 ja również kupuję AMD 64 3000 s939 jednak na płytkę starczy mi tylko taką http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=15191 co myślicie o tym zakupie?Ujdzie ta płytka czy może dostane coś lepszego w tej cenie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 calkiem niezla plytka ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wróbel Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 proszę o więcej komentarzy na temat tej płytki ponieważ dzisiaj muszę dokonać wyboru ale ją biorę albo zostaje na mojej platformie z palomino 1600+ na pokładzie :lol: Czym ta płytka różni się od tych high-endowych po 500-800zł??Bo np. dwie karty sieciowe jak w tych droższych nie są mi potrzebne ale może są jakieś inne istotne różnice?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 rozni sie tym ze te wypasione plytki maja wiecej bajerow takich jak np wielofazowe zasilanie z chlodzeniem mosfetow, wieksza mozliwosc regulacji napiec a nie +.03V max, co za tym idzie wieksze OC etc ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spider2000 Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 ja również kupuję AMD 64 3000 s939 jednak na płytkę starczy mi tylko taką http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=15191 co myślicie o tym zakupie?Ujdzie ta płytka czy może dostane coś lepszego w tej cenie?? Przedewszystkim to wybrałbym inny sklep, bo komputronik jets bardzo drogi. Proponuję szukać w www.pcprojekt.pl albo www.computer.istore.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyboy Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 czy to jest takie trudne zby zakladac topici w odpowiednim dziale? to jest kolejny topic "co kupic" a wlasnie "co kupic" jest w podstawowych zagadnieniach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...