Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

A czy wogole V7+ pasuje do socketa P4? Bo z tego co wiem to jest cooler przeznaczony do Amd - mozliwe ze sie myle. Ale jesli jest takze na P4 to mozesz go smialo kupic ponoc to najlepszy w tej chwili cooler.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czy wogole V7+ pasuje do socketa P4? Bo z tego co wiem to jest cooler przeznaczony do Amd - mozliwe ze sie myle. Ale jesli jest takze na P4 to mozesz go smialo kupic ponoc to najlepszy w tej chwili cooler.

Z tego co wiem to jest produkowany w dwoch wersjach, takze pod P4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale mi chodzi oto, czy temperatura po zastosowaniu Volcano znacząco spadnie :? 

Pozdrawiam,

Nigdy nie wiadomo czy spadnie czy wzrosnie. Np. jezeli masz WC to wzrosnie. Ale spokojnie starczy i bedzie sobie radzil z podkreconym bez problemow. Kolega z tego forum podkrecal P4 1.6A do 2.78Ghz i to na stardowym coolerze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jaki masz teraz cooler na tym P4? To jest bardzo wazne podaj wymiary wiatraczek z jaka iloscia obr sie kreci?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jaki masz teraz cooler na tym P4? To jest bardzo wazne podaj wymiary wiatraczek z jaka iloscia obr sie kreci?

To jest boxowy cooler, cały aluminiowy a do tego ma tylko ok. 2500 obrotów :cry:

Temperatura na max obciążeniu dochodzi do 54-58 stopni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ozzy to nawet sie nie zastanawiaj tylko wymieniaj!!! Na volcano bedziesz mial takie temp: 40-44 i to maxymalnie!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...