hardy99 Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 Chce kupic głośniki do 150 zł. Interesują mnie zestawy 2.0 i 2.1. Nie znam sie na głośnikach i prosze o pomoc. Z góry THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jurasjo Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 Creative 2.1 P380 jakieś 140 PLN Polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radioactive Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Ja tez zamierzam kupic głosniki w tej granicy cenowej, polecono mi ten zestaw http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=15265 ; walory tego zestawu to dwudrożne satelitki (srednie tony nie sa obciete) i regulacja tonow na pilocie. A Wy co o nich myslicie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jurasjo Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 tak to podobny zestaw z satelitkami 2 drożnymi ale cena już 180 PLN a jak by tak dalej popatrzyć to p 580 są za 230 ...... jżeli ktoś ma do 150 PLN do te pierwsze a jak więcej to można te z 2 drożnymi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radioactive Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Dla zainteresowanych, spojrzcie co znalazlem: http://www.arest.pl/index.php?inc=produkt&...id=12&grupa=150 teraz chyba nie trzeba sie zastanawiac tylko kupowac poki promocja nie minie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jurasjo Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 ostry temat. jak ktoś chce głośniki do 150 PLN to jest najlepszy wybór Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radioactive Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 A czy cos takiego: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=12359 ,warte jest uwagi ? hmm ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 A czy cos takiego: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=12359 ,warte jest uwagi ? hmm ... ciekawe czy swieci w ciemnosciach i mryga jak gra :wink: dla mnie za sam dresiarski wyglad juz spalony sprzet a co do tematu to bez zastanowienia o to: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=14510 poszukaj w innych sklepach powinno byc taniej, crative sie przy tym chowa, szczegolnie w kwestii basu, gdzie logitech jak na komputerowe badziwie w miare gra a creative tylko dudni pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radioactive Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 kamien, no teraz to mi zasiales zamet w glowie ... co ja teraz mam kupic ? Moze ktos sie jeszcze wypowie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 tylko niech ktos wypowie sie kto sluchal tego i tego, a nie zdanie z serii: "o kupilem creative i gra super" .... szczerze to robie w serwisie i jak cos nowego na magazyn przyjdzie to z chlopakami testujemy, wszystkie creative z serii P i D to [gluteus maximus], suby ich dudnia a nie graja jak cicho bas nastawiony to go nie slychac a jak glosniej to dudni, za to logitech inna klasa a w szczegolnosci ten nowy wypust, bas moze nie ogromny, ale sie zbiera sie dynamicznie i brzmi w miare porzadnie jak na komputerowe glosniczki moja opinia jest obiektywna bo osobiscie uzywam tego co w podpisie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czr_r1 Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Ja też właśnie chce sobie jakiś zestaw kupić i nie wiem co. Kolega ma Creative P 5800 i mu nawet ładnie grają a drugi kumpel ma LogiTech x-530 i też mu ładnie grają tylko że basik jak się głośniej weźmie to wymięka robi się cichszy. Powiedzcie mi czy ładnie grają Creative T-3000 bo na nie narazie się zapowiada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jurasjo Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 ja słyszałem jak grają i powiem że bardzo fajnie. satelitki są dwudrożne i do tego przyzwoity sabłuferek. za taką cenę jest to dobry wybór. osobiście mam p5800 i jestem zadowolony chociaz kumpel kupił p5900(przednie dwudrożne) i jest lepiej dzięki dwudrożnym satelitkom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czr_r1 Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 A basik dużo gorzej gra od tego z zestawu p5800 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jurasjo Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 nie gra gorzej, powiem więcej w p5900 sabłuferek jest troszkę mocniejszy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czr_r1 Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 nie gra gorzej, powiem więcej w p5900 sabłuferek jest troszkę mocniejszy :D Hmm...nie bardzo rozumiem :cry: Mówisz teraz o p 5900 czy o t3000 że basik nie gra lepiej bo ja tylko o t3000 pytam :) A Ty mówisz że w p5900 jest mocniejszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jurasjo Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 porównywałem 5800 i 5900 w t3000 satelitki i sabłuferek są w porządku i moim zdaniem to całkiem w porządku sprzęcik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radioactive Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 A co myslicie o tych Logitech'ach X-230 co kamien zaproponował ? Warto je kupić za 185zł, czy lepiej kupic Creative T3000 za 145zł ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czr_r1 Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 jurasjo a co powiesz o tym subwuferze z t3000 czy jest dużo słabszy od p5800 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 czr_r1: staraj sie nie dublowac postow na przyszlosc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 A moglby mi ktos wyjasnic czym sie roznia te glosniki Creative'a: P380, T2900 i T3000 ? Bo poza kosmetycznymi rozniacami chyba niczym... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czr_r1 Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Torwald od p380 t3000 i 29000 różnia śie tym że mają dwudrożne satelitki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neo1307 Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Tez jestem zainteresowany kupnem glosnikow. Tylko czy oplaca mi sie kupywac np. mode comy 9860 majac wieze (2x25W)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...