Undofen Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Niestey moj stary duronik padl i musze kupic cos nowego, chce kupic xpka ale nie wiem czy mi wejdzie to tej plytki. Pozniej bym se plytke wymienil potrzebuje cos na teraz. Plytka to Epox 8kta3+(Kt133A). Sciagnalem sobie z epox.com dokument w ktorym bylo ktore sa kompatybilne z jakimi plytami. Byly trzy rodzaje, recomended, puste pole i not compatible. Dla mojej plytki i XP bylo puste pole. Myslicie ze XP pojdzie czy nie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Xp chodzi na każdej płycie na kt133a oprucz abita kt7a rev 1.0 i 1.1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undofen Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Dzieki, ktos kompetentny odpowiedzial a nie banda "Uzyj opcji szukaj" :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Dzieki, ktos kompetentny odpowiedzial a nie banda "Uzyj opcji szukaj" :) Use the force :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jpatkows Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Sprawdz sobie revision no. Twojej plyty (powinien byc kolo slotu ISA). Im wyzszy tym lepiej... Ja mam plyte 8KTA3 i u mnie nie poszedl. Tzn ida ladnie wszystkie benchmarki oprocz grafiki 3D (a jako ze lubie sobie pograc to odpada). Napisalem do EPOXa i dowiedzialem sie ze poprawnie bedzie dzialal na revision powyzej 1.0 (a ja mam 0.3 niestety). Dlatego z przykroscia wrocilem do mojego Durona. Radze Ci wypozycz procesor ze sklepu do testow (jak sie da) i pomecz go 3dmarkiem i grami. Jak Ci sie nie rozlozy to powinno byc ok. Zycze powodzenia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Xp chodzi na każdej płycie na kt133a oprucz abita kt7a rev 1.0 i 1.1 o qwa dziei wlasnie mailemqpic cus takiego uff :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...