ChapeL Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Witam Zwracam sie z prosba, gdzie moge kupic wyzej wymieniona karte ? U mnie (Jelenia Gora) karta jest nie osiagalna ;( Jedyny sklep ktory mogl mi to zalatwic nie daje rady. Zadzwonili do mnie ze karte mi zciagneli przychodze a to A-G321. Zalamalem rece, przesiadam sie z GF3Ti200 Gainwarda Golden Sample wiec kolejna "trojka" mi nie potrzebna :) Moze ktos ma jakies namiary na jakis sklep internetowy, wszystkie mi znane niestety tego nie maja. Albo moze ktos chociaz wie ile to kosztuje w dolarach widzialem cene 160$. Oczywiscie jestem swiadomy ze ta cena ma sie nijak do polskiego rynku ;) Pozdrawiam ChapeL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChapeL Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Jak by ktos chcial odpisywac to spoko juz znalazlem sobie karte, jutro odbieram. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...