Nexer Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Demo dostępne na stronie cd projektu (145 MB) : http://www.cdprojekt.info/download.asp?act...wnload&fid=1050 Mirror : http://www.pcgameworld.com/download.php/id...ts_eng_demo.zip Co sądzicie o tej grze ? Wersje w 2d były bardzo udane i mimo swojej grafiki grało się z przyjemnością, a odkąd 3 wymiar wszedł w tą gre straciła ona cały klimat. Worms 3d według mnie to totalna porażka. To najnowsze działo to porażka 2x większa, why ? : 1. Da się zniszczyć tylko te budowle (nie plansze - @($(*!)@*$, może w full wersji będzie). 2. Grafika bardzo dziwna - wolałem 2d ;( 3. Kałowe sterowanie 4. Kałowe sterowanie 2x 5. Kałowe ... 5. ... Ogólnie ocena - marna. Aż żal tyłek ściska jak można ()!@()$!@( tak fajną gre :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Juz zasysam :D mnie sie podobala wersja 3d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Ach... pamietam czasy Wormsów 1 (czytaj: JEDYNKA ) na Amidze 500.... Wzruszyłem się.... :) No cuż.... 2D nie masz szans na przetrwanie.... Teraz dzieciaki ( bo ta gra jest pod nich) musza mieć wszystko kolorowe i żywe czyli do tego jest 3D... :? A zresztą kto teraz gierki 2D by kupił? Grałem w te 3D - nie mają grywalności jak 2D ale da się pograc.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blady66 Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 nie wiem jak zmienic opcje grafiki nie moge tego znaleść? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frankenstein Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 tez z tym walczylem jednak nic nie wywalczylem :((( probowalem tez dodawac parametry do wlasciwosci skrotu ale to nic nie daje. jedyne co poprawia jakosc obrazu to wlaczenie AA moze patch cos da??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...