greg505 Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 Witam wczoraj zabralem sie za uciszenie Feel'a 300w. zmienilem mu wiatrak na AC fan pro, przy rozlozonym zasilaczu (czyt. nie skreconym) wiatrak nie byl slyszalny, ale po skreceniu obudowy zasilacza i zlozeniu kompa do kupy slychac bylo w zasilaczu szum powietrza :? oczywiscie o wiele mniejszy niz wczesniej ale byl :evil: wiec wpadlem na pomysl zeby zdjac obudowe zasilacza (zostala tylko plytka i ta czesc przykrecana do obudowy) wszystkie "bebechy sa dogóry nogami". po tym jest naprawde BARDZO CICHO :twisted: a teraz moje pytanie czy zasilacz moze pracowac w takich warunkach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarenka Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 Moga Ci sie pojawic problemu z masa w systemie (obudowa zasilacza to masa). Jezeli masz kratke za wentylem na wylocie, to wez ja wytnij i wstaw w to miejsce normalnego grilla - w przypadku mej zony DUZO pomoglo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 a ja mam lepsza rade , wywal tego feela za okno , bo moze zrobic wiecej szkod niz kiedykolwiek byl czy bedzie wart 9 nawet jako model muzealny ) , wyzuc pare groszy na np fortrona ( szukaj na allergo ) i ciesz sie cisza i spokojem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 kratke z tylu wyciolem :wink: a co do obudowy i masy..to zasilacz jest nadal polaczony z obudowa komputera. a co do wymiany feela, wiem ze bede musial to zrobic ale na razie brak kasy, a poza tym napiecia bardzo dobrze trzyma w idle 3,3 = 3,3 8O 5 = 4,89 12 = 12,09 w stresie tylko 12 skacze na 12,25 reszta minimalne odchylenia :twisted: Pietia ty lecisz na fortronie 250W? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 a no i jest mega cichutki :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...