Peterq Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Witam, mam juz obrazek, mam podpis :twisted: moge zaczynac....taaaaaak, a wiec problem polega na tym ze wszedzie pokazuja te wiatraczki, ale u nas nigdzie tego nie widzialem nawet na sklepach internetowych, a z zagranicy nie chce sprowadzac bo drogo, a bardzo bym chial miec taki jeden :roll: :wink: :roll: Pytanie brzmi, czy ktos wie gdzie mozna takie cus zaqpic??? Na allegro tez nie ma 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 TU są takie wiatraki, ale na łozyskach slizgowych i po 50 zł wiec sie raczej niew opłaca :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterq Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 e 50 to troszke za duzo, za 30 to bym se zapodal, i na lozyskach kulkowych o3wiscie 8O ale stronka fajna, nie znalem...dzieki za linka 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy029 Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 e 50 to troszke za duzo, za 30 to bym se zapodal, i na lozyskach kulkowych o3wiscie 8O ale stronka fajna, nie znalem...dzieki za linka 8)Na Pc Tuning napisane jest że są na łożyskach slizgowych, ale w rzeczywistości to są na kulkowych(wim bo mam) 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 eeeeeeeeeee tam... przebajerowana ta stronka :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...