Kml Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 Witam erdecznie Mam wielkii problem to znaczy : Zrobiłem koleżance format c (bo chciała) :P i zainstalowałem nowego wina w tym miejscu a drugiego dnia okazało sie że na dysku c jej tata miał jakieś ważne informacje w plikach exela i strasznie sie na córe zdenerwował :( wiem że odzyskanie danych ze sformatowanego dysku to nie jest duży problem pod warunkiem że owa partycja lub dysk nie był używany a ja na danej partycji zainstalowałem nowego wina czyli nadpisałem :( czy to już koniec ? czy nic nie da sie zrobić ?? pomocy !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 Moze tak a moze nie!!!! To wszystko zalezy w ktorej czesci partycji sie winda zainstalowala. Sprobuj uzyc programow np Easy recovery (dobrze jest znac w miare dokladna sciezke gdzie te pliki byly) albo podobnego i probowac je odzyskac. Zycze pwodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 czyli jest szansa ?? :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 Jeżeli zrobiłeś quick format to szansa jak najbardziej jest. Jeżeli pełny to już może być gorzej. Polecam GetDataBack - chyba najbardziej skuteczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 Wszystko zalezy gdzie w ktorym miejscu dysku a raczej partycji nadpisaly ise dane. Pewnie te pliki za dzue nie sa wiec moze i nawet 100% odzyskasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...