MaKaR Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 mój sundblaster 128 pci jush mnie zmiękcza w grach słysze podwójnie albo potrójnie i czasem wogóle nie ga w związku z tym mam zamiar ją wymienić ale mam na to tylko 100 zł ;[ jaką karte radzicie kupić ma to byś najlepiej używana 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 no qrde wiecie co oglądacie ale napisać nie możecie wielkie thx to h w w d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 za hwwd watpie, zeby ktos ci odpisal buraku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 no bruce ma racje,burak jestes, kup se liva Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Cytat no qrde wiecie co oglądacie ale napisać nie możecie wielkie thx to h w w d troche opanowania i kultury :!: - przeciez posty ogladaja tez goscie ktorzy nie sa zrejestrowani wiec Ci nie odpowiedza - jedna osoba z kolejnym wejsciem nabija licznik - byl taki temat kilka razy - niektorym nie chce sie powtarzc 100x to samo - daj ludziom czas - ja nieraz czekalem kilka dni na odpowiedz i raczej cieszylem sie ze ktos mi odpowiedzial - bo nie ma takiego obowiazku zeby odpowiadac :!: - chyba lepiej jak odpowie ktos kto sie zna niz ktos kto napisze byle co :?: a skoro napisales to co napisales to sam Sobie szukaj :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Cytat no qrde wiecie co oglądacie ale napisać nie możecie wielkie thx to h w w d Idź do sklepu i się spytaj. Oni ci za hwwd i tak odpowiedzą, bo zależy im na klientach, nie ważne czy burak, czy nie byle by kupił. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 no comment :!: :!: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 chociaż żeś burak waść ale ci odpowiem: we Wrocławiu za 100zł jest firma gdzie można kupić Herculesa MuseXL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grom Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 najtańsze cudo do dźwięku ? Heh , a pamiętacie COVOXA ? :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 za h w w d a powinno byc ch w w d no ale nie mozna wymagac od takiego ciolka znajomosci ortografii to wlasnie tylko covoxa moge polecic :) jak chcesz moze znajde gdzies schemat w domu a moze nawet moj stary covox sie znajdzie :) Ps p m w d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 a ja sie obrazam :wink: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mozarcik Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Obrażanie obrażaniem na forum odpisuje każdy kto ma czas a nie na żądanie -to nie chat. Owszem Hercules MUSE XL za 100PLN (nowy) rozsądna jakość za rosądną cenę (jak proszek), można poszukać jeszcze kart Geniusa taż ok. 100 PLN, ewentualnie Zoltrix Nightingale Pro 6 w wersji Lite Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Cytat mój sundblaster 128 pci jush mnie zmiękcza w grach słysze podwójnie albo potrójnie i czasem wogóle nie ga w związku z tym mam zamiar ją wymienić ale mam na to tylko 100 zł ;[ jaką karte radzicie kupić ma to byś najlepiej używana 8O jeżeli nie używasz Xp, ani 2000 tylko 98, Me i chodzi o gry to polecam Aureal Vortex 2 (sb live nie dorasta) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Cytat Cytat mój sundblaster 128 pci jush mnie zmiękcza w grach słysze podwójnie albo potrójnie i czasem wogóle nie ga w związku z tym mam zamiar ją wymienić ale mam na to tylko 100 zł ;[ jaką karte radzicie kupić ma to byś najlepiej używana 8O jeżeli nie używasz Xp, ani 2000 tylko 98, Me i chodzi o gry to polecam Aureal Vortex 2 (sb live nie dorasta) siakis link ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 ten herkjules dobry jezd , ma eaxy i inne bajery przestrzenne , moze siakis link do niego ?, chce kupic a jezdem form szczecin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Cytat Cytat mój sundblaster 128 pci jush mnie zmiękcza w grach słysze podwójnie albo potrójnie i czasem wogóle nie ga w związku z tym mam zamiar ją wymienić ale mam na to tylko 100 zł ;[ jaką karte radzicie kupić ma to byś najlepiej używana 8O jeżeli nie używasz Xp, ani 2000 tylko 98, Me i chodzi o gry to polecam Aureal Vortex 2 (sb live nie dorasta) Ja tez posiadam vortex 2 na karcie diamond monster mx300 i jestem zadowolony tylko czego creative wykupil aureal`a QWA!!! P.S Andrzej spytam: czy instalowales xp i czy nie koliduje karta z nim (chodzi o stery) bo mam zamiar zainstalowac xp profesjonal wraz z 98se. Dziala ci eax pod jedi knight outcast bo jak wlacze to nic sie nie dzieje(wiem ze w opisie do patcha pisze zeby nie instalowac dla vortex ale niektore gry dzialaja) Masz nowsze stery pod 98se niz xxxx2050 ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 on nie jest burak on jest typowy niedorobiony ogór Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 pytalem czy ten hercules ma eax i inne duperele , 6 glosnikuw ? , czy ma wzmacniacz moze ktos mi powie i dzie go kupic w szczecinie ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Cytat on nie jest burak on jest typowy niedorobiony ogór Qrde moze wystarczy juz tego bluzgania ? Polecialo troszke miesa i dosc :evil: nastepne takie bede kasowal :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 kup se SB live 1024. http://allegro.pl/static/2/52/891/d0.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 Cytat Ja tez posiadam vortex 2 na karcie diamond monster mx300 i jestem zadowolony tylko czego creative wykupil aureal`a QWA!!! P.S Andrzej spytam: czy instalowales xp i czy nie koliduje karta z nim (chodzi o stery) bo mam zamiar zainstalowac xp profesjonal wraz z 98se. Dziala ci eax pod jedi knight outcast bo jak wlacze to nic sie nie dzieje(wiem ze w opisie do patcha pisze zeby nie instalowac dla vortex ale niektore gry dzialaja) Masz nowsze stery pod 98se niz xxxx2050 ?? jak nie możesz z kims konkurować to go zniszcz - tak postąpił creative z Aurealem - instalowałem XP - w nim vortex2 ma tylko dwa przednie głośniki, żadnego A3D, EAXa, działa to jak dobra karta dwukanałowa - w 98 i teraz w Me używam 2048 ( 2050 to najnowsze) - na http://aureal.cjb.net/ jest dużo ciekawych dodatków do V2 pod XP, np EAX 3.0 Release for VXD 4.06.2048 driver - EAX działa nie pod wszystkim - Q3 robi niesamowite wrażenie przy A3D i EAX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...