faan Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 Jaką kartę wybrać ? obecnie Sapphire Radeon 9600 XT ,raczej wolałbym pozostać przy Radeonie. Na obecną chwilę 1k gotówki , kupowac za tę cene jakąś karte czy czekac i dołożyc pare zł :lol: Komp jak w podpisie (tez na dniach bedzie modernizowany) PS:Sorry moze o tym już było ale nie miałem czasu czytac 13 stron postów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 Poczekaj :idea: Ta grafa nie jest taka zla :wink: Zbieraj kase a na zakupy idz po swietach :wink: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOFEK Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 Raczej poczekaj :) Karty beda tansze, a pozatym jaka iloscia gotowki bedziesz docelowo dysponowal ?? Zawsze pozostaje x700 jako alternatywa jesli gotowki nie przybedzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faan Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 Tak jak pisałem dysponuje 1000 zł na obecną chwile jestem w stanie dołożyc jeszcze 300zł do karty(musi starczyc na procek i płyte :lol: ) Jaki konkretny model karty proponujecie? z mojego radka nie jestem za bardzo zadowolony :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...