cga Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 witam, czy ktos cos wie o ewentualnych zapowiedziach plyt z tym chipsetem i 754?? po nowym roku planuje cos kupic i sklaniam sie ku 754 z pcie. jakos nie ciagnie mnie do duala w 939 tym bardziej, ze jest takie a64 sa drozsze i wolniejsze od 754. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 Jak dla mnie to polecam poczytac dokladniej...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cga Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 Jak dla mnie to polecam poczytac dokladniej......czytalem. w specyfikacji k8t890 jest podane, ze wspiera s754 ale nigdzie nie natrafilem na zapowiedzi tkich plyt - wszystko jest s939 z pcie. zadalem konkretne pytanie - jak nie masz nic konkretnego do odpowiedzi to po co sie odzywasz? posty nabijasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...