bad-bug Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 Witam! Przelatuje juz ktorys z rzędu post w poszukiwaniu odpowiedzi an mój prblem i nie mogę nic znaleźć.. A problem jest następujacy: kilka m-cy temu zainstalowalem Mandrake 10. Zainstalowalem go na wydzierzawionej 5 gigowej przestrzenie z 20 gigowej partycji C gdzie zainstalowany byl i jest XP. Dzis zachcialo mi sie zrobic reinstalacje XP'ka. Robilem to juz dziesiatki razy ale to co wyskoczylo mi dzisiaj troche mnie zmulilo. Instalacja ruszyla z boota, minalem okno z wyborem czy chce instalowac system czy go naprawiac, no i wyskoczyla lista partycji na ktorych moge instalowac windowsa. Wiec jak zawsze wybieram partycje C z nadzieja ze mi ja zaraz przeformatuje i zainstaluje system od nowa, a tu kicha. Wyskakuje mi info ze system na wybranej partycji nie jest zgodny z WinXP mimo ze dysk jest sformatowany w NTFS. Do wyboru mam wybor innej partycji (co jest idiotyzmem) albo usuniecie tej C i utworzenienowej zgodnej z WinXP... Wiec pytam, co robic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 Usuń i utwórz nową, nie wiem czym wydzielałes miejsce dla MDK ale musiało to zostac zle zrobione(wprowadzio jakies błędy). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...