smol Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 mam pytanie jak usunąć mnożnik semprona podobno można przerobić go na mobila ale jak prosze o dość szczegółowy opis kogoś kto wie a nie w stylu: ja pomalowałem ołówkiem, ja użyłem lakieru siostry, a ja dłutka dziatka z góry dziękuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jurasjo Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 kilka postów wyżej jest temat o sempronach i jak na razie nic nie widac i nic nie słychać w tej materii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 zmienić na mobile łączoc 2 mostek l5 , ale umnie nie działa ....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 hudy jak podajesz jak zrobic mobile moda to wiecej szczegolow np ktory mostek L5 bo jest ich tam 5 :twisted: mobile mod czyli 2 mostek od prawej L5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr3zer Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 zmienić na mobile łączoc 2 mostek l5 , ale umnie nie działa .......Bo na nforce2 ten mod nie dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 mam pytanie jak usunąć mnożnik sempronaTo mogło by być ciekawe. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 Ta kupujesz proca... dajesz mu FSB 166 i masz 166MHZ! By się nie grzał mocno chyba nie? ;D Napięcie by się dało ..hm 0,25v :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kij Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 zmienić na mobile łączoc 2 mostek l5 , ale umnie nie działa ....... No fantastycznie hudy! Wręcz rewelacyjnie! Ale jak? Dokładnie krok po kroku prosze. PZDR P.S. Na forum PCP była gorliwa dyskusja na temat możliwości odblokowania mnożnika na sempronach, w której to największym zainteresowanym był włśnie j.h.hudy. Tak więc dowiedział się conieco na temat co i jak, kiedy jest szansa na powodzenie, kiedy nie, i jak widze teraz obdziala innych tą wiedzą. Kilka pomocnych linków: Raz Ddwa Trzy Cztery to powinno być jako pierwsze w zasadzie. Wyjaśnia od razu, kto nie powinien się za to zabierać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...