artur@ Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 witam no właśnie jak w win95 osr1 niemieckim ustawic polską klawiature? jak wchodze w ustawienia klawiatury to moge usatwwić wiele układów klawiatury ale polskiej brak. czy da sie jakos ustawić polska klawiatur na poprzez przekopiowanie jakiegoś pliku z polskiej wersji? tylko niepiszcie aby zainstalować polska wersje bo licencje posiadam na niemiecką a komp służy jako maszyna do pisania i nieopłacas mi sie w niego nic inwestować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 Może ten artykuł coś pomoże, ale tyczy się amerykańskich Windowsów: http://windows.online.pl/uswin95.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur@ Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Dzięki za pomoc. Próbowałem zrobić tak jak tam piszą i wyszło tak. Doinstalowałem obsługe klawiatury polskiej i wszystko z tym związane ok. Problem z fontami próbowałem rozwiązać tak jak tam opisywali jednak niechciało to ruszyć więć zgrałem fonty z win98 pl i podmieniłem . Teraz wszędzie mam polskie znaczki i we wszystkich programach jest ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...