Skocz do zawartości
Gibi

Który najlepszy sklep dla Progamer'ow ??

Ktory sklep uwazasz za najlepszy?  

1 użytkownik zagłosował

1. 1. Ktory sklep uwazasz za najlepszy?

• 1. H4G - www.h4g.pl
      0
    • 2. sklep.abcgracza.pl
      2
    • 3. www.progamer.pl
      2
    • 4. 4Max - www.4max.pl
      0

Rekomendowane odpowiedzi

prawdziwy pogamer którego znam to jedzie mnie we wszystkie kłejki csy i ut nawet na myszce kulkowej od minta......

a ja wcale taki słaby w to nie jestem :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj ale go jedziecie, przeciez nigdzie nie napisal ze czyje sie pr0. Chociazby dlatego, ze gdyby zeczywiscie nim byl, to by nie zadawal takich pytan. A tak poprostu to przeciez mozesz poszukac opinii o tych sklepach i sam sobie odpowiesz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skila nie przybedzie , ale tez nie ubedzie ;) Ja tam gram na szmatce z Ikei od 4 lat chyba i nie czuje potrzeby zmiany ;) Ta szmatka to wogole ma chyba jakas technologie kosmiczna bo po 4 latach wyglada jak nowa :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kartka papieru to niezla rzecz ale profesjonalna podkladka i myszka daja naprawde wiele

nic nie zastapi skill'a ale dobra podkladka i mysz pozwala wykorzystac go do konca.

osobiscie zawsze najbardziej lubilem podkladki szmaciane i teraz chce sobie qck kupic, plastiki sa za sztywne.

pamietajcie o slizgach pod myszke z teflonu, takze wiele daja

mnie osobiscie najbardziej irytuje "przyklejanie sie" myszki do podkladki... ten moment kiedy chcemy musz przesunac o 0.1mm ale ona jest przyklejona i nie chce sie ruszyc i skok byl za duzy... kiedy juz sie slizga to jest spoko, moze chodzic idealnie lekko ale przyklejac sie lubi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi