Gość NoNam3 Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 Czytalem gdzies na internecie ze da sie podkrecic myszke ze 125 Hz nawet na 500 Hz.....wie ktos jak to mozna zrobic? ( moja myszka to Razer Diamondback ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opentany Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 jak czytales to napewno jest jak to mozna podkrecic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 byl do tego program ps2rate ale on oferowal tylko 100Hz bodajze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NoNam3 Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 opentany byl podany link do programu .. ktorym mozna to zrobic... ale niestety temat byl juz dawo omawiany i link juz niedziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 http://forum.purepc.pl/search.php Temat o tym jest gdzies na forum, chyba nawet własnie w podstawowych zagadnieniach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferdy Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Gram na IE 3.0 podlaczonej do usb ... ze 125 hz u mnie chodzi na 1000 hz, lecz tylko ta jedyna mysz wytrzymuje 1000 hz ( nie spotkalem sie jeszcze z inna, ktora wytrzyma tak wysokie ustawienia) .. do razera polecam ci zmiane na 500 hz, powinien wytrzymac. tutaj masz plik ktory musisz podmienic z juz istniejacym w C:/windows/system32/drivers/usbport.sys ... link --> www.elsnet.pl/~ferdy/usbport.zip .. Pozdrawiam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 a ta wspaniala wyczuwalna roznica... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyboy Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 ps2rate do 200hz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 ps2 to sobie mozna w opcjach myszki windowsowskich podkrecic do 200hz nie trzeba zadnych programow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr_Gizmo Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 a jak będzie wtedy z trwałością urządzenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyboy Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 moje myszki za 12zl zwykle wytrzumuja od 3 miesiecy do pol roku ale zwykle gina roztrzaskane o sciane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_madi_ Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Oj widze ze nie jestem w temacie, nie wiedzialem nawet ze myszka ma Hz ;p, powiedzcie mi plz o co w tym chodzi, myszka plynniej chodzi gdy zwiekszymy Hz czy co ? Moze u siebie tez pokombinuję, mam myszke pod usb marki Typhoon (germany). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyboy Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 to jest czestotlisosc probkowania czyli ile razy na sekunde twoja myszka sprawdza czy nia poruszyles;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 a ma to sens tylko w przypadku myszek wrazliwych na np negatywna akceleracje (polecam do calej serii mx logitecha jezeli pracuje sie na 800 dpi, nie liczac modeli 510 i 1000) , poniewaz szybkie ruchy na zwyklych tanich optykach i tak predzej zaowocuja zgubieniem sie kursora niz zwolnieniem ruchu (neg akcel) wiec jak macie jakas mante, mediatecha, trusta albo inny badziew ktory jeszcze o zgrozo ma 800dpi to sobie to darujcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Mój MX 500 ma 500Hz róznica jest odczywalna jakos tak lepiej gladziej kursor sie porusza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 wmowic to sobie mozna wszystko... a ile masz dpi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 800 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...