Lisek Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Właśnie sobie ściągnąłem. Widać panowie z ACDSystems wyciągnęli wnioski z wersji 4.0 i wprowadzili wiele udogodnień. Już instalator jest w pełni zgodny z WinXP (fajniusie przyciski - to lubie :)). Przy włączeniu pyta sie jaki interfejs ustawić ten z ACDSee 3.1, czy ten z 4.0 :D Oczywiście sam program też zgodny z wyglądem Windows XP. Po nieudanej czwórce piątka znów jest baaaardzo fajnym narzędziem - polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 może jakiegoś linka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staphi Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 a kto tego uzywa ? :P :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 prosimy o linka :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Hmm :) Skoro "tu i tam" się już pojawiło, to pewnie niebawem będzie do pobrania na stronie producenta :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 ACD See 2.4 Classic 8) Rullz po co mi jakies wypasione filtry i bog wie co a ACD See Classic zajmuje 100 razy mniej miejsca na HDD i dziala duuuzo szybciej i po co komu wersja 5.0 , instalka zajmuje pewnie z 15 MB a do tego instaluje sie kupa niepotrzebnego gowna eeetam :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staphi Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 i tak Irfan View ROX !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 ACD See 2.4 Classic 8) Rullz po co mi jakies wypasione filtry i bog wie co a ACD See Classic zajmuje 100 razy mniej miejsca na HDD i dziala duuuzo szybciej i po co komu wersja 5.0 , instalka zajmuje pewnie z 15 MB a do tego instaluje sie kupa niepotrzebnego gowna eeetam :-) Zajmuje 9 megsów chyba, a na dysku 5,09 MB (ACDSee + FotoCanvas Lite). To taka znacznie ulepszona trójka :) Mi się bardzo podoba... a Infran View (czy jak mu tam) jakoś nie przypadł mi do gustu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 ACD See 2.4 Classic 8) Rullz po co mi jakies wypasione filtry i bog wie co a ACD See Classic zajmuje 100 razy mniej miejsca na HDD i dziala duuuzo szybciej i po co komu wersja 5.0 , instalka zajmuje pewnie z 15 MB a do tego instaluje sie kupa niepotrzebnego gowna eeetam :-) Racja 2,4 rules ale chętnie rzucę okiem na wersje 5.0. Co z tym linkiem? Nie bardzo chce mi się szukać... :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Wiecie moze co zrobic zeby ACD SEE rozmywala obrazki przy powiększeniu? Pamiętam kiedyś dawno temu jak miałem Rivę 128ZX od STB to ona miałe takie fajne stery które zmusiły ACD SEE do rozmywania. A teraz nie wiem jak to zrobic.... Jakies sugestie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Wszystko w celach edukacyjnych http://www.hot.ee/igys2/help/ACDSee5St.zip Ciekawe dodatki http://210.53.193.61/vdown/ACD.2DVector.Pa...r.ACDSee.FV.zip http://210.53.193.61/vdown/ACD.Photostitch...r.ACDSee.FV.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Gr00bY Mazur"]Wiecie moze co zrobic zeby ACD SEE rozmywala obrazki przy powiększeniu? Pamiętam kiedyś dawno temu jak miałem Rivę 128ZX od STB to ona miałe takie fajne stery które zmusiły ACD SEE do rozmywania. A teraz nie wiem jak to zrobic.... Jakies sugestie?Zainstalowac wersje 5. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Mófisz Lisku, że to pomoże? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Lisek ty jestes prze ..... dal bys linka a nie pierdasil ze bedziena stronie producenta daj zskad ty sciagles Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 ja tam używam programu compupic pro - polecam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Już mam! Fajne... :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...