Skocz do zawartości
Lisek

ACDSee v5.0 już jest :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie sobie ściągnąłem. Widać panowie z ACDSystems wyciągnęli wnioski z wersji 4.0 i wprowadzili wiele udogodnień. Już instalator jest w pełni zgodny z WinXP (fajniusie przyciski - to lubie :)). Przy włączeniu pyta sie jaki interfejs ustawić ten z ACDSee 3.1, czy ten z 4.0 :D Oczywiście sam program też zgodny z wyglądem Windows XP. Po nieudanej czwórce piątka znów jest baaaardzo fajnym narzędziem - polecam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ACD See 2.4 Classic 8) Rullz

po co mi jakies wypasione filtry i bog wie co

a ACD See Classic zajmuje 100 razy mniej miejsca na HDD i dziala duuuzo szybciej

i po co komu wersja 5.0 , instalka zajmuje pewnie z 15 MB a do tego instaluje sie kupa niepotrzebnego gowna eeetam :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ACD See 2.4 Classic    8)    Rullz

a ACD See Classic zajmuje 100 razy mniej miejsca na HDD i dziala duuuzo szybciej 

i po co komu wersja 5.0 , instalka zajmuje pewnie z 15 MB a do tego instaluje sie  kupa niepotrzebnego gowna eeetam :-)

Zajmuje 9 megsów chyba, a na dysku 5,09 MB (ACDSee + FotoCanvas Lite). To taka znacznie ulepszona trójka :) Mi się bardzo podoba... a Infran View (czy jak mu tam) jakoś nie przypadł mi do gustu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ACD See 2.4 Classic    8)    Rullz

i po co komu wersja 5.0 , instalka zajmuje pewnie z 15 MB a do tego instaluje sie  kupa niepotrzebnego gowna eeetam :-)

Racja 2,4 rules ale chętnie rzucę okiem na wersje 5.0. Co z tym linkiem? Nie bardzo chce mi się szukać... :D :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiecie moze co zrobic zeby ACD SEE rozmywala obrazki przy powiększeniu? Pamiętam kiedyś dawno temu jak miałem Rivę 128ZX od STB to ona miałe takie fajne stery które zmusiły ACD SEE do rozmywania. A teraz nie wiem jak to zrobic.... Jakies sugestie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gr00bY Mazur"]Wiecie moze co zrobic zeby ACD SEE rozmywala obrazki przy powiększeniu? Pamiętam kiedyś dawno temu jak miałem Rivę 128ZX od STB to ona miałe takie fajne stery które zmusiły ACD SEE do rozmywania. A teraz nie wiem jak to zrobic.... Jakies sugestie?

Zainstalowac wersje 5.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi