dvie1 Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 witam mam pewien problem. dzisiaj nagrałem na płyte dvd obraz płyty. po wypaleniu chciałem sprawdzić czy działa i otrzymałem taki komunikat :" cue sheet: line 1 - plik nie jest dostępny" po skopiowaniu na dysk jest to samo. prosze pomózcie mi bo nie chce tracic płyt. PS dzieje sie tak nie tylko w alcoholu ale takze w daemonie tyle ze wtedy pisze tak"unable to mount image. cue shet: line 1 - File not accessable" z góry dziękuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 W pliku jest błąd, bardzo czesty przypadek przy obrazach sciąganych z sieci. Popraw go. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilubek Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Witam Prawdopodobie Musisz edytować np notatnikiem plik CUE i sprawdzić czy jest wpisana poprawna nazwa pliku BIN, jeżeli nie to wpisz nazwę poprawnie i powinno zadziałać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dvie1 Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 dziekuje Wam bardzo. edytowałem pliki w notatniku i juz jest wszystko ok :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...