Dexter Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Prosze moderatorow o nie przenoszenie tego topicu przez 1 dzien potem mozecie go skasowac TIA. Jezeli ktos z forumowiczow kupowal pamieci Kngston PC2700 w Actionie to prosze o podpowiedz na jakich kosciach sa te moduly ?? W tej samej cenie sa Samsungi i zastanawiam sie ktore brac bo jezeli maja byc na Winbondach to biore Kingstony. Niestety towar w Actionie odbiera sie po zaplaceniu i wtedy moze byc rozczarowanie :cry: Chodzi mi o modul 256MB. BTW moze tez kupie plyte MSI KT3ULTRA2-C moze ktos z uzytkownikow tej plyty sie wypowie. Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grolshek Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Jak ja kupowalem to byly wlasnie na samsungach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 A probowales podkrecac je?? Jak sie sprawuja ?? Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Prosze moderatorow o nie przenoszenie tego topicu przez 1 dzien potem mozecie go skasowac TIA. Jezeli ktos z forumowiczow kupowal pamieci Kngston PC2700 w Actionie to prosze o podpowiedz na jakich kosciach sa te moduly ?? W tej samej cenie sa Samsungi i zastanawiam sie ktore brac bo jezeli maja byc na Winbondach to biore Kingstony. Niestety towar w Actionie odbiera sie po zaplaceniu i wtedy moze byc rozczarowanie :cry: Chodzi mi o modul 256MB. BTW moze tez kupie plyte MSI KT3ULTRA2-C moze ktos z uzytkownikow tej plyty sie wypowie. Pozdro Dexter Podejdz do magazynu przed kupnem i popros zeby ci pokazali, u mnie we Wrocławiu w kazdej hurtowni (ACTION tez) tak robie jak chce obaczyc towar. Wiele razy kupuje dla klientow procki z konkretnych serii, a tego mi handlowcy nie powiedza:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...