pajacyk Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zrobil ktos to slynne podkrecenie SDI, pamietacie: przez port do joya i LPT :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zrobil ktos to slynne podkrecenie SDI, pamietacie: przez port do joya i LPT :lol:o co ci chodzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 No ja Wam dalem ten przepis jeszcze na forum dyskusje.pl i nikt sie nie pokwapil z tym :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 No ja Wam dalem ten przepis jeszcze na forum dyskusje.pl i nikt sie nie pokwapil z tym :?: do mnie nie doszedl :( mozesz przeslac jeszcze raz ?? raf007@tenbit.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 spox , a jak to sie sprawdza w praktyce??? o ile szybciej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Podobno do 3x szybciej. Nie sprawdzalem i nie potwierdzam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsimon Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 A w novelu to też zadziała?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zrobil ktos to slynne podkrecenie SDI, pamietacie: przez port do joya i LPT :lol:Mozesz raz jeszcze napisać o co dokładnie chodzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 poszukaj w postach na starym forum napisal to chyba kaeres Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Jeszcze raz, kto bedzie chcial niech sie zglosi tutaj, zostawi swoj e-mail a ja mu wysle ta instrukcje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsimon Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 djsimon@tlen.pl ja ja ja chcę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 nie mozna podkrecic SDI a dlaczego ? dlatego ze na centrali jest ustawione na stale 115,5 kbit/s to jest ok 11 kb/s i nie ma co marzyc aby bylo wiecej bo nie bedzie , poprostu pólka od SDI nie przepusci wiecej niz 115,5 kbit/s i KONIEC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Dokładnie nieda sie podkręcić SDI a szkoda :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Dokładnie nieda sie podkręcić SDI a szkoda :(Czyli koles, ktory to opisuje jest czarodziejem bo mu sie udalo :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Czyli koles, ktory to opisuje jest czarodziejem bo mu sie udalo :?: Ma bujną wyobraźnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Dokładnie nieda sie podkręcić SDI a szkoda :(Czyli koles, ktory to opisuje jest czarodziejem bo mu sie udalo :?:Pewnie kituje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Pewnie kituje Mam kilku znajomych z SDI i zaprzeczają... niestety. TPSA niestety wie co robi, żeby jej nikt nie wyrolował. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Pewnie kituje Mam kilku znajomych z SDI i zaprzeczają... niestety. TPSA niestety wie co robi, żeby jej nikt nie wyrolował. No wiem że sie nieda podkręcić SDI to kaeres Twierdzi że sie da nie ja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayor Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 ale ja swój email zostawie bo jestem ciekawy co i jak :) mayorp@o2.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 hmm czyżby chodizło o ustawienia portu na którym jest his ? zobaczymy :-) info proszę kierować na tomek@overclockers.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furmek Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Czyli koles, ktory to opisuje jest czarodziejem bo mu sie udalo :?: Ma bujną wyobraźnie :) ewentualnie wczesnie mial wszystko zle ustawione i mial transfery zedu 3-4 kB/s, ja po przeczytaniu tego txt wlozylem go miedzy bajki.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 fajne bajki ciekawe co jeszcze podkreca moze karte dzwiekowa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 nie mozna podkrecic SDI a dlaczego ? dlatego ze na centrali jest ustawione na stale 115,5 kbit/s to jest ok 11 kb/s i nie ma co marzyc aby bylo wiecej bo nie bedzie , poprostu pólka od SDI nie przepusci wiecej niz 115,5 kbit/s i KONIEC. Powiem wam tyle, że telekomunikacja czasami się myli i to na naszą korzyść :) Mamy łącze w sieci LAN i dali nam dużo większą prędkość niż ta za którą płacimy. To samo może mieć miejsce przy SDI, a jeżeli jest podpięte do portu (nie pamiętam dokładnie jakiego) to ma ograniczony transfer przez ten port - więc radzę spróbować... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 hmm pomiedzy bajki jak tam chcecie ale ja spróbowac bym chciał wiec prosze o "formółe" na ten specyfik :lol: woszcz17@o2.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 HeHeHe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 AFAIK da sie podkrecic modem his'owy (tak slyszalem kiedy cala afera z tym czyms weszla) niestety jednak modem modemem a polka sdi i jej ograniczenia tylko polka sdi tpsa:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 A ja i tak chce zobaczyc ten przepis lubmich@poczta.onet.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurde_men(GROUND) Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 tez bym chcial wysli na ground@oclab.ano.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anon Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 hmm też chętnie zobacze co z tego wyjdzie tpsa_die@o2.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 nie wieże zbytnio, ale zawsze można się troche doedukować, lepsze to niż szkoła :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...