niko2003 Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Witam. mój Caviar coraz głośniej chodzi, skrzeczy piszczy. Jest to może spowodowane przetaktowaniem komputera, szyne mam puszczona na 185 mhz, bo niestety shitowskie ramy nie pozwalają na 200 ........... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 O ile się nie mylę to nie będzie to wina podkręconej szyny bo seria na nForce 2 ma zablokowany PCI/AGP więc to nie tego wina. :wink: PS. Ja mam FSB na 220Mhz :D juz prawie dwa lata. Zero problemów! :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 MIAŁEŚ RACJE KUPUJĄC CAVIARA :] CIERP TERAZ :twisted: ps. to nie wina fsb ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 A tak kiedyś ceniłem Westerna. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...