pcmax Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Witam jakie sa najlepesze i tanie odzywki na przyrost mięsni??? zastanawiam sie nad MAGNUM 5000 co o tym sadzicie??? chodzi mi najbardziej i sile i sylwetke moje parametry fuziczne: wzrost 179 waga: 65kg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 NIE lepiej naturalnie się wpomagać? Poprostu chodzisz na siłke i ćwiczysz. Oczywiście efety nie beda od razu widoczne ale z czasem bedziesz miał tak slywete ze dziewczęta będa cie pragneły :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Gainer 2, oczywiście musisz przy tym ćwiczyć bo przez żarcie samej odżywki mięsni ci nie przybędzie ale pierw polecił bym ci coś na masę jakiś MegaMass albo coś pochodnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Ile odżywek byś nie brał to i tak bez siłowni się nie obejdzie. Same odżywki Ci nic nie dadzą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 czyli magnuma nie kupowac? teraz sam nie wiem co kupic tzn cwiczylem juz 2 lata temu ale musisalem przestac (rodzice-nie wiem co im sie stalo ale co tam). Treaz spowrotem odzyskuje forme. 2 razy w tygodniu na silke chodze juz od miesiaca:) hehehe na klate narazie wezme 85kg. moze i jest malo ale mimo mojej wagi i mojego wzrostu no i oczywiscie mlodekugo wieku (16lat) mylse ze nie jest anajgozej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 na odzywki przyjdzie czas za jakies 1,5 roku. Narazie na mase polecam mi.in orzechy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 wywalic posta prosze....... :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 @bruce 16 lat 2 posty wyżej pisze ;) jak masz 16 lat to odradzam odżywy :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 16 lat zbyt malo? kiedy moge zaczac??? a moze mi napiszecie jak mam cwiczyc? oo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 powiedz mi jedno co ci dadza odzywki? i po co cwiczysz? dla sily? sylwetki? czy chcesz sie sprawdzic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 dobre pytanie! wszytskie te trzy! heheh dokladnie te 3 mozliwe odpowiediz sa trafne a odzywki mja mi pomagac w tym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 nie wiem jak ty do tego podchodzisz ale dla mnie 3 odpowiedz wyklucza odzywki ja popieram silownie ale tylko naturalnie bo forme/sylwetke trzeba wypracowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 no tak ale przeciez mylisz ze kulturysci to oni tak na sucha jada?? niemozliwe! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 ale kulturysci maja inne cele niz ty(mam taka nadzieje) i oni zdecydowali sie ciagnac to jeszcze bardzo dlugo a ty masz dopiero 16 lat wiec jeszcze moze ci sie silownia odwidziec naprawde nie polecam ci odzywek zrobisz co zechcesz bo to towj wybur ale ja poprostu odradzam ps. do podkreslenia miesni/budowania sylwetki nie trzeba wspomagania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 tak wiec jeszce chyba zaprzestane z decyzja! zopbacze jakie bed emial postepy po 2 miesiacach:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 jak chcesz się rozbić w klacie to wyciskaj sztange na ławeczce poziomej i skośnej :) do tego rób brzuszki i bedzie gicior :-) a tak wogole to polecam fora gdzie się pakemony wypowiadają tam pisze wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 wlasnie ide na silke! i bede robil tak jak jest napisane na kulturystyka.g3.pl heheh ide sie meczyc bede pozniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Najpierw siłka, potem odżywki, a nie na odwrót - zwłaszcza jak jesteś początkujący. Jeśli efekty po paru miechach będą słabe to najpierw powinieneś zmienić dietę, a dopiero na końcu sięgać po odżywki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 jest takie forum o kulturstyce i innych takich ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Silownia, aktywne uprawianie sportu, odpowiednia dieta - wszystko jasne ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 jest takie forum o kulturstyce i innych takich ... http://www.sfd.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ygbd Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 chodzi ci o odżywki, czy koks. Bo wiele osób odradza odżywki, a przecież to są w większości koncentraty białka (czy jak to się tam nazywa) zazwyczaj z serwatki lub jajek, do tego aminokwasy, witaminy, czyli rzeczy które wspomagają przyrost, zmniejszają podatność na kontuzję itp. Tak, że nie wiem co jest złego w odżywkach, oczywiście jedzenie dla jedzenia jest bez sensu i szkoda kasy, nie przesadzaj z ciężarami, bo jeszcze nie do końca masz ukształtowany kościec i możesz sobie narobić brudu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Ludzie którzy piszą "po co ci odżywki, idź na siłke i ćwicz" chyba nie mają pojęcia o czym piszą. Żeby rzeczywiście móc tak sobie pójść na siłownie, ćwiczyć i mieć efekty, trzeba mieć bardzo zrównoważoną diete, regularnie się odżywiać - słowem, trzeba mieć - dużo czasu, dużo pieniędzy i dużo chęci. Musimy liczyć dzienne zapotrzebowanie organizmu na substancje odżywcze, a następnie przygotowywać sobie odpowiednie posiłki. Jednak nie kazdy ma czas i chęci na liczenie kalorii, tłuszczu itd. w każdym produkcie W takim przypadku przydają się suplementy, dzięki nim możemy organizmowi łatwo i szybko dostarczyć odpowiednich składników odżywczych, a także za pomocą niektórych np. kreatyna przyśpieszyć wzrost mięśni. Nie pytajcie mnie jednak co kupić, właśnie sam ide do sklepu się dowiedzieć :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 taaa branie kreatyny na poczatku trenowania to zajedwabisty pomysl ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 http://www.kulturystyka.pl/atlas/ <---- Dla tych co nie wiedzą jak ćwiczyć polecam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 ja nie cwicze od teraz! cwiczylem juz dawniej tylko chcialem sie spytac ktore odzwyki! ale skoro odradzacie to nie bede btrral! wlasnie wrocilem z silki i szybko sie najadlem! czy dobrze robie ze jem po silce??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 -------------------------- /| /| | | ||__|| | Trolle bitte | / O O__ nicht | / füttern! | / | / _ ---------------------- / |____ || / | | | |____/ || / |_|_|/ | __|| / / |____| || / | | /| | --| | | |// |____ --| * _ | |_|_|_| | -/ *-- _-- _ // | / _ \\ _ // | / * / _ /- | - | | * ___ c_c_c_C/ C_c_c_c____________ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 ja nie cwicze od teraz! cwiczylem juz dawniej tylko chcialem sie spytac ktore odzwyki! ale skoro odradzacie to nie bede btrral! wlasnie wrocilem z silki i szybko sie najadlem! czy dobrze robie ze jem po silce??? Pytanie roku :lol: :wink: Nie... Lepiej jest nie jeść 2 dni, nie spać... I wypić 0.5 wódki... Oczywiscie, że dobrze !!! Pamiętaj... Przed treningiem i zaraz po musisz naładować organizm węglowodanami ! :) Po treningu i po węglach pozostaje uzupełnić dietę białkiem. Na razie jedz regularnie... Minimum 5-6 razy dziennie. Nie sztuką jest zjeść wielki obiad i zdychać... A dobrze jest jadać często, aczkolwiek w mniejszych jednorazowo porcjach. Nie będziesz głodny, a i nadmiar kalorii nie pójdzie w sadło... Z odżywkami poczekaj... Zastosuj dobrą dietę... Efekty przyjdą szybko ! 85 kg... O ile prawdziwe... To bardzo dobry wynik. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 poza tym masz cale zycie przed soba :D dasz rade powodzenie! proponowalbym jeszcze cos kondycyjnego, np. bieganie... tez dobrze robi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 oczywiscie ze 85kg to prawda a co do uprawiania sportu: jestem w pierwszej 16 polski w sztafecie 4x100m (jestem na osttaniej zmienie) skakanie w dal: 3 miejsce w makroregionie (ponadwojewodzki szcebel) wzwyz skakalem rok temu 175 (moj record) ja czuje sie caly dzien glodny nawet teraz co jest ze mna!? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...