pcmax Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 mam jescze jedno moze niektorym bedzie sie wydawalo glupie. niedlugo bede roobil sprawdzian ile podniose na klate. wiem ze czekolada ma funkcje wzmacniajaca, ale intereseuje kiedy mam ja zjesc aby zadzialala na momen podnoszenia ciezarow. glupie a zarazem interesujace pytanie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 hehe niezłe placebo z tą czekoladą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 hehe niezłe placebo z tą czekoladątaaa... :D kup duza Milke 300g z orzechami ,zjedz ja cala ok 10min przed zyciskaniem ,i w trakcie chytu sztangi krzyknij MOCY PRZEBYWAJ -to powinno pomoc Ci cisnac ok 100kg....powodzenia :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menphis Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Rozpierdaaaaaaaaaaaaalajcie sobie dalej Wątroby !!!!!!!!! Bierz na raz 5 odżywek ... !!!!! i Metanabol napieraj ...... i jeszcze moge załatwic Ci końsie sterydy ze Służewca ..... Jezleli ktoś ćwiczy wyłacznie po to zeby sie podobac kobietom ..... To moze lepiej najpierw spojzeć w lustro ... czasami szkoda zachodu ......... :roll: :roll: :roll: :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 heh Ja napisze jak ja to widze jesli cwiczysz dla siebie dla sily to po co odzywki itp bez nich bedziesz mial sile choc nie koniecznie mase ale dodatkowo szybkosc (jesli chcesz to wykorzystac w samoobronie to jest lepsze niz masa) Jesli chcial bys sie kiedys wspinac to tym bardziej bo po co dzwigac dodatkowe kilogramy zbednych miesni :) Jesli po prostu chcesz wygladac dobrze to odzywki sa akceptowalne ale TYLKO jesli wiesz co robisz jesli wszystko jest ulozone wraz z odpowiednia dieta i dostosowane do treningow ich czestotliwosci itd zeby dodatkowe bialko i inne substancje ktore wcinasz szly na budowanie miesni a nie przechodzily rozklad w jelitach i konczyly w kiblu :) takie jest moje zdanie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 wiedzialem ze tak na to zareagujecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginger78 Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 heh to moze poradzicie mi co mam jesc (albo brac jakis megamas czy inne) zeby przytyc?? nie chodzi mi tu o miesnie ale o sama wage bo co bym nie robil to zawsze waze tyle samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 masz taka sama sytuacje jak ja! dzisaj sie wazylem w ciuchach przed sniadankiem i wzylem 65kg, po skzole jak wrocilem wzylem 67,5kg:) zjadlem w tym czasie 10 kawalkow chlebnba , 2 szklanki mleka i oboiiad! teraz bede jadl takk codziennie moze przytyje! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miks Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 oooo nie w takie rzeczy bawic sie nie bedziemy /edit by wnt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 jeszcze jakies mądre podpowiedzi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Miks to nie bylo smieszne! szymek jezeli Twoj emblemat odzwierciedla Twoja prawdziwa postac to moze opowiesz cos o twoich treningach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miks Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 To nie mało być śmieszne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 trening - codzienny średnio 1,5godz oczywiście rozplanowany i nastawiony na to co akurat sobie postawiłem za cel staż ? 4 lata robi swoje.. kiedyś też byłem 'normalny'trening - codzienny średnio 1,5godz oczywiście rozplanowany i nastawiony na to co akurat sobie postawiłem za cel staż ? 4 lata robi swoje.. kiedyś też byłem 'normalny' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 kurcze jeste byk jakich malo!:) codziennie trening!?? fuck ja mam 2 razy w tygodniu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Ty pcmax też dobry jesteś, pytać o odżywki na forum komputerowym... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 tu jest ośla łączka ! o gorsze rzeczy pytają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Ja jak bym szukał sensownej odpowiedzi na taki temat, napewno bym tu nie spytał... Co do odżywek, też miałem takowe zakupić, ale zdecydowałem, że jest jeszcze na to za wcześnie, mam za mały miesięczny dochód, żeby kupić odpowiednie. Nadrobie ich brak dietą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 najpierw dieta potem suplementy a nie odwrotnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 szymek ile miales lat jak zaczales cwiczyc! mozesz podac mi Twoje rozmairy i jakbys mogl to jeszce ile cm w bicu, obwod klaty itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 kliknij na moje WWW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 kurcze imponujace wyniki!!! ja mam jedngo kumla ale on leci na dopingu ktory na klate bierze na SERIE powwtarzam serie 180kg!!! mis jjakich malo! hehe szymek 46cm w bicu! kurcze! ty masz lapska! respeckt for you! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 teraz 44, juz nie lece na mase - czas na estetyke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 a sila zmalala! czy pozostala!?? po zmianie formy cwiczen na rzezbe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 chyba normalne ze zmalala - dieta, cwiczenia calkiem inne sa wtedy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 znacznie? zmalala? podnosiles na maxa 160kg a teraz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 pewnie ze 150 ale to nie istotne bo robimy tu burdel i prywatną konwersację ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 no troche sie rozbestwilismy na forum! hehe co sadzicie o silce 1,5h 2 razy w tygodniu straczy aby poprawic swoj wizerunek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miks Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Lepsze to niz nic, ale najlepiej to 1h w 3x w tygodniu. Poszukaj po necie o kulturystyce a sie dowiesz wiecej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hCr Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 lol Najpierw dobra dieta, Potem dobry plan treningowy, na końcu odżywki! (odżywki się stosuje tylko po to aby uzupełnić braki w diecie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 j/w Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...