Proximo Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 pierw pomysl co chcesz tak naprawde osiagnac. Potem zacznij czytac sfd.pl. cwicz 3-5 razy w tygodniu dieta narazie sie nieprzejmuj jedz wszystko co sie da! tak za 3 miesiace zacznij sie interesowac dieta i odzywkami a za rok za dwa sterydy ;] joke :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 heh moze wkoncu ktos mu napisze co i jak?? jesli dopiero zaczynasz cwiczyc to pocwicz tak z miesiac i zacznij chodzic 3 razy w tygodniu musisz przyzwyczaic miesnie do wysilku jak i caly organizm podstawa dobrych efektow jest dobry trening jak na poczatek polecam: 1. klata + triceps 2. plecy + biceps 3. barki + przedramie + kaptury do kazdego treningu dodaj sobie cwiczenia na brzuch maxymalnie 4 cwiczenia na dana partie miesni zacznij cwiczyc systemem 4 serie po 8 powtorzen(w tym dwa ostatnie z maxymalnym wysilkiem) po dluzszym chodzeniu mozesz przejsc na system piramidowy co do odzywek i suplow to podstawa dobrej masy jest kreatyna+gainer nie kupuj zadnych hmb i innych dziwnych suplow bo duzo kosztuja a g o w n o daja ja polecam kupic: 0.5kg kreatyny z dekstroza + hi tec super mass(gainer). jak zostanie ci kasy to dokup sobie glutaminy na poczatek tyle co do zawodowcow(pudziany, colemany itd) to oni wydaja fortune na koks, odzywki i diete:) a no i bym zapomnial dobra dieta to podstawa jedz duzo weglowodanow i bialek (unikaj tluszczy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saabotaz Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 idź na www.sfd.pl tam masz wszystko. I nie bierz koksu żeby urosnąć. To trzeba brać z głową a jeśli już to po jakimś czasie i tak wszystko opada, lepiej jechać legalnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miks Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 sprostowanie - Pudzian nie bierze koksow, walczy z nimi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 sprostowanie - Pudzian nie bierze koksow, walczy z nimi. :o a blizny po pryszczach to skad ma?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 od dioksyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 ale podobno zlapali go na dopingu teraz:) kurcze nie che w to wierzyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 ale podobno zlapali go na dopingu teraz:) kurcze nie che w to wierzycTeż o tym czytałem w F[uc]kcie ;]. Podobno miedzynarodowa komisja strongmenow go zdyskwalifikowala za branie dopingu przez co musial oddac nagrody zdobyte w ostatnim czasie. Nie wiem ile w tym prawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 kurcze trzeba bedzie sie dowiedziec wiecej o tej sprawie! piszcie co wiecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Ja osobiście przy całym szacunku dla Pudziana (lubię go) to jakoś mi się nie chce wierzyć, że takie mięśnie uzykskał z odżywek i dobrej diety. Jeśli nie koksuje to coś parszywego musi brać, ale ja się nie znam nie bijcie mnie jakby co :) Proszę ! PS: Ja też postanowiłem sobie, że zacznę ćwiczyć: mam 174 cm i 52 kg wagi to trochę mało przy 16 latach (mam niedowagę ponoć). Na klatę nic nigdy nie próbowałem brać, ale mam pewne doświadczenie co do drążka i podciągnięć. Ćwiczę od V podstawówki. Mój rekord podciągnięć: pod chwyt: 30 razy, nad chwyt 20 razy. Dobrze to czy nie :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 ostatno robiłem jak by to nazwać... popijawę :-) wielu nas nie było ale spotkało się dwóch odżywkowców z siłowni ( nie no żadne pudzianki ) moja rada dla nich - stuknąć sobie dziennie kilka serii po 20-30 pompek z nogami na jakiejs rozsądnej wysokości... i jeść :-) smacznie i do syta :-D :-D :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 jak już się zdecydujesz na odrzywki, to na pierwszym miejscu postaw kreatyne, wejdź na forum pudziana tam wszystko dokładnie "co i jak" opisane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saabotaz Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 i nie pić!! nawet browara!! bo z nawet najlepszej odżywki nic nie będzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 o nie! jak nie mozna pic to ja dzikuje! (wczoraj w nocy ostatnio pilme) wiec rezygnuje z odzywek! trezba trenowac na "sucho" powinny tez byc efekty! przeciez po to sie trenuje! nie mozna odrazu zostac mistrzem! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miks Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Pudziana podobno zlapali na koksie, ale tylko jego. Jesli mamy wierzyc badaniom powinni przejsc je wszyscy zawodnicy a nie tylko ci ktorzy nie chca promowac jakiejs firmy, lub cos w tym stylu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 miks to jest oficjalna informacja! i co cz nim teraz bedzie???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 poradzi se chłopak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...