Subon Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Mam do Was pytanie, mam na moim R9600XT zamontowanego Silencera, gdzie jest ten przelacznik(dokladnie, w ktorym miejscu sie znajduje)? I jaka jest roznica pomiedzy tymi dwoma trybami, chcialbym moja karte mocniej podkrecic, jaki tryb bylby dla mnie najlepszy? Z gory dzieki za odpowiedzi, Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Przełącznik znajduje się na śledziu dołączonym do chłodzenia... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RADEON9500 Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 przelacznik znajduje sie tam gdzie wyzej napisal... a czy LOW czy HIGH to wiadomo ze high lepiej wieje i lepiej wywiera cieple powietrze :) . a roznica w glosnosci jest mala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 no czy ja wiem czy taka mala jest roznica glosnosci obu trybow. jak sie ma kompa chodzacego 24h to tryb LOW jest idealny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Subon Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Dzięki za odpowiedzi, pobawie się z tym... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 BTW tylko nie dokrecaj Silencera do oporu bo wygniesz karte, wsadzisz w AGP a potem bedzie placz ze karta zmarla... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincent de Marco Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Korzystajac z okazji jedno pytanie: przy Radku 9800 @ 400/700 koniecznie trzeba przestawiac Silencera w tryb 'full obroty' ? To jest pierwszy typ Silencera jaki wyszedl, czyli rev.1. Skubany troche jednak wtedy halasuje a czy az tak bardzo obnizy temp. ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 jak grasz to warto puscic na High (i tak nie bedziesz go specjalnie slyszal bo masz dzwieki z gry) a jak pracujesz w windzie i nie obciazasz specjalnie grafy to spokojnie LOW mozesz zapodac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Subon Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Mam pytanko: Standardowo przelacznik jest ustawiony na HIGH czy LOW? Tzn, nic nie zmienialem i nie wiem czy chodzi teraz na HIGH czy na LOW... Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Przelacz i zobacz czy bedzie glosniej czy ciszej ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincent de Marco Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 jak grasz to warto puscic na High (i tak nie bedziesz go specjalnie slyszal bo masz dzwieki z gry) a jak pracujesz w windzie i nie obciazasz specjalnie grafy to spokojnie LOW mozesz zapodac. No tak, tylko jak wytlumaczyc to mlodszemu bratu, ktory umie odpalac tylko Dooma 3 i NFS2U :roll: Wolalbym zeby po skonczeonej grze jednak NIE grzebal z tylu kompa (przelacznik jest przeciez z tylu na sledziu) bo cos jeszcze zmajstruje, a ma do tego talent. Chyba zostanie na stale 'high'. :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 @subon2: na sledziu sa oznaczenia Hi i Lo a jak niechce ci sie wkladac glowy za kompa to na sluch ;) Posuluchaj jak masz teraz i machnij przelacznik, jak bedzie ciszej to znaczy ze jedziesz na High a jak glosniej to ze zmieniles wlasnie Lo na Hi :) @Vincent de Marco: za dnia to nie przeszkadza specjalnie jak chodzi na High wiec mozesz zostawic. A jezeli zostawiasz kompa wlaczonego na noc to bedziesz sobie przelaczal na Lo, a rano wrzucisz Hi zeby nie miec stresu ze jak brat odpali gierce to grafa sie przegrzeje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...