yotomeczek Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Intel ( :D ) http://holicho.lib.net/bench/h_clock.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Co to za Nortwood co ma name string 2.50GHz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kane Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Northwood na magistrali 100. 2.5 GHz = 25x100 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukuest Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Ja bym bal sie o wlasne zdrowie :lol: Nic przyjemnego oblac sie czyms takim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Wogóle goście z holicho są debeściaki. Aktualnie do nich należą 3 rekordy świata: rekord 3D Marka 2001, max FSB oraz max takt. proca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Wogóle goście z holicho są debeściaki. Aktualnie do nich należą 3 rekordy świata: rekord 3D Marka 2001, max FSB oraz max takt. proca.A jaka jest max magistrala bo dla AMD to wiem że gdzieś koło 239MHz oczywiście na Epoxie :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 243MHz na Athlonie MP i 230 na Thunderbirdzie - sugeruje się tą tabelą: http://holicho.lib.net/wcpuidv3/wcpuidv3.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 tez gdybym mial sponsora ktory dawal by mi kase na takie "przerobki" :wink: to tez bym rekordy pobijal :wink: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...