towelie_ Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Witam, Czy moglby mnie ktos poratowac i podpowiedziec jak wyglada taka funkcja? Chce napisac program rysujacy wykresy 2d, z serii punktowych wczytywanych z pliku i brakuje mi wlasnie w/w funkcji. Z gory dziekuje. : ) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 hmm z ciekawosci zapytam, bo moja w vc gdzies wciello - pod dosowe modyly czy pod winde? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
towelie_ Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Pod winzgroze niestety. Jednak chyba za ambitne zadanie sobie wzialem - porwalem sie z motyka na slonce ;] Ide sie podszkolic jeszcze : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_zet Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 jak masz tablice punktów to robisz tylko setpixel na kontekscie w przypadku WinAPI natomiast w Windows.Forms SetPixel na bitmapie, jak nie masz punktow to musisz zrobic jakaś interpolacje, ale z tym to juz troszke trudniej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Pod winzgroze niestety. Jednak chyba za ambitne zadanie sobie wzialem - porwalem sie z motyka na slonce ;] Ide sie podszkolic jeszcze : ) to wlasnie latwiej pod wingroze ;) piotrek_zet ma racje - ogolnie nie musisz dbac o oprogramowanie aclego bajzlu tylko wykorzystac p to co daje MFC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...