Skocz do zawartości
nalewa0

Zasilacz Modecom ATX-350GTF

Rekomendowane odpowiedzi

moim zdaniem utrzyma. sam mam 300gt i jestem bardzo zadowolony. utrzymuje to co w opisie a wcześniej był jeszcze dysk 40gb i pięknie napięcia trzymał.

modcecomy to dobre i przede wszystkim tanie zasilacze a mozliwości mają bardzo duże . mój waży tyle że musiałem przykręcić go na 2 dodatkowe śruby .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na moim modecomie 300gt napiecie na 5v caly czas jest pomiedzy 5-5.080 ale linia 12v tragedia load 11.64 i czasami nawet zwiecha systemu :-\ szkoda ze przy tym 350 nie podali ile ma amperow na lini 12 bo jest slaba poprostu osobiscie gdybym mial kase to bym kupi Topowera serii p6 poniewaz jest to OCZ Power stream okrorojony

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam wszystkich

Mam zasilacz modecom 350 gtf i jak sprawdzałem napięcia to przy obciążeniu(3dmar2001se) napięcia 5V które w programie diagnostycznym mam jako 4,919V spadło mi do 4,8. Niemam tak wydajnego sprzętu(athlon1800+, fx5700,256ddr, asus a7v880) nic nie podkręcone. Podobno ten zasilacz czyma napięcia jak skała a przy takim obciąrzeniu leci już w duł to mój dawneijszy feel 300 czymał lepiej to 5V

pozdro

1296310[/snapback]

Człowieku w ilu topicach to jeszcze napiszesz??? :angry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi