nalewa0 Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Mam pytanie czy ten zasilacz udźwignie taki sprzęt: Pentium4 2.8ghz, 512DDR-Ram, Geforce 6600GT, segate 80GB , do tego dojdzie płyta główna i cd-rw. Poradzi sobie czy nie??? http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=9592 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loobek Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 poradzi :) ale lepiej kup modecoma 400pfn lub 430adp ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 udzwignie o ile nie chce podkrecac niczego ... jak zaczniesz bawic sie w OC to moze sie okazac za malo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewa0 Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 myślę, że na początek nie będę go podkręcał, może tylko troszeczke grafę :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loobek Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 udzwignie o ile nie chce podkrecac niczego ... jak zaczniesz bawic sie w OC to moze sie okazac za malo... jak ty na qtecu krecisz to on na modcu nie ma o co sie bac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 powiem ze napiecia trzyma na tyle ladnie ze procek na 2540 Mhz chodzil stabilnie :] loobek a ile zasilaczy Q-tec miales i skad opinia ze nie da sie na nim pokrecic ? ? ? bo ja jestem z niego bardzo zadowolony... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loobek Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 spojrz do wnetrza zasilacza to troche podrasowany codeshit realnie wersja 550watt posiada 230 watt z tego co wynika na naklejcwe ;) ale schodzimy z tematu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 te 350watt modecoma waży dokładnie 2x wiecej niz te pseudo 550watt, a wbrew pozorą waga w tym wypadku ma znaczenie :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jurasjo Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 moim zdaniem utrzyma. sam mam 300gt i jestem bardzo zadowolony. utrzymuje to co w opisie a wcześniej był jeszcze dysk 40gb i pięknie napięcia trzymał. modcecomy to dobre i przede wszystkim tanie zasilacze a mozliwości mają bardzo duże . mój waży tyle że musiałem przykręcić go na 2 dodatkowe śruby . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość watow Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 na moim modecomie 300gt napiecie na 5v caly czas jest pomiedzy 5-5.080 ale linia 12v tragedia load 11.64 i czasami nawet zwiecha systemu :-\ szkoda ze przy tym 350 nie podali ile ma amperow na lini 12 bo jest slaba poprostu osobiscie gdybym mial kase to bym kupi Topowera serii p6 poniewaz jest to OCZ Power stream okrorojony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 witam wszystkich Mam zasilacz modecom 350 gtf i jak sprawdzałem napięcia to przy obciążeniu(3dmar2001se) napięcia 5V które w programie diagnostycznym mam jako 4,919V spadło mi do 4,8. Niemam tak wydajnego sprzętu(athlon1800+, fx5700,256ddr, asus a7v880) nic nie podkręcone. Podobno ten zasilacz czyma napięcia jak skała a przy takim obciąrzeniu leci już w duł to mój dawneijszy feel 300 czymał lepiej to 5V pozdro 1296310[/snapback] Człowieku w ilu topicach to jeszcze napiszesz??? :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 niektorym to chyba placa za gadanie bzdur... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...