letrev Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 focus nie bede sie z toba klucil tutaj ale sa w necie testy gdzie na 2.8GHz nic im nie "skrzypialo" a skoro tego ni pisza to znaczy ze cos takiego nie istnieje ... moze to ty masz jakies wybitne zdolnosci do sprzetu i tylko asus mial farta i poszlo ci z nim bez problemu ... a co do tych MEGA OC to poczekam na jakies linki do orbow ewentualnie CPU-Z ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus_ Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 focus nie bede sie z toba klucil tutaj ale sa w necie testy gdzie na 2.8GHz nic im nie "skrzypialo" a skoro tego ni pisza to znaczy ze cos takiego nie istnieje ... moze to ty masz jakies wybitne zdolnosci do sprzetu i tylko asus mial farta i poszlo ci z nim bez problemu ... a co do tych MEGA OC to poczekam na jakies linki do orbow ewentualnie CPU-Z ... Przeciez powiedzialem ze to najprawdopodobniej byla kwestia danej sztuki jesli chodzi o piszczenie. Co do dowodów - jakos nie czuje potrzeby udowadniać. wystarczy looknac w link do artykulu ktory podałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Spider MAN poczekaj na DFI zobaczysz co ona będzie wyprawiać, na s754 to ona jest rekordzistką i wydaje mi sie że na s939 może bić rywali na łeb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mars77 Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 to daj znac jak ci sie uda i jak szlo podkrecanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Tu jest screen DFI LanParty na s754 wynik 420HTT,jeśli na s939 będzie lepsza to ją łykam,wszystko oddam fota na interii może wolno chodzic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mars77 Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Tak Tylko kiedy bedzie na s939? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 powinna pojawić sie jak najszybciej,chyba że DFI chce najpierw zobaczyć co pokaże konkurencja a później pokazać swoje "dziecko" które będzie lepsze od ich produktów.Chociaż powinna już być,tylko żeby nie zaspali... edit/ mam ludzie mam DFI LP na s939 z SLI na NF4 projekt referencyjny, premiera ma być na początku 2005 (już nie moge sie doczekać) Edit/ napewno nie pokaże sie w sklepach na święta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mars77 Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 To linki do kreconego Abita-no nie jest tak zle http://twojepc.pl/artykuly.php?id=testy_so...t_939&strona=11 http://www.in4.pl/recenzje.htm?rec_id=222&...ctr_str_numer=5 a DFI dopiero bedziemy mogli porownac jak wyjdzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mars77 Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 hmmmm ile otworow jest wokol soc`u - 2??? mnie tam SLI nie interesi a poza to pewnie bedzie za tysiac, wiec nie dla mnie no i co z tym mocowaniem coolera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 to musiała być wina sztuki, nie całości Ja naprzykład latam sobie na hTT 280 no problemo, a i wiele pamięci się przewinęlo przez mojego abita i wszystko ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 rev 1.1. Innej nie spotkalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 EEEEEeeeEEE to nie taka DFI jakiej oczekuje... Oczekuje na NForce3 Ultra, bo PCI_E 16x mnie nie interesuje!!! :P narazie moj typ to EPoX o symbolu masakra :P ;) 9NDA3 - cos tam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 na NF3 z AGP ma podobno też być Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Leee to stare zdjecie. Wody tyle uplynelo a mobo nie widac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...