bokos Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Mam problem chce się połączyć z ftp'em i za każdym razem wyskakuje mi błąd "503 PORT command only accepts client IP address" co to kurde jest ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinol Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 a ustawiles w opcji laczenia: login, hasło i adres serwera FTP? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bokos Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Tak wszystko mam ustawione. Z tym że ja jestem w sieci blokowej gdzie mamy jedno ip i nie wiem czy to nie przez to przypadkiem ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinol Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 tam gdzie edytujesz polaczenie (czyli login haslo etc.) włacz opcje: Użyj trybu pasywnego do transferu (jak w przegladarce WWW) zadziałało? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bokos Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Kurde stary zadziałało :D :D :D Wielkie dzięki !!!! Jak to człowiek mało wie o świecie ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...