Dzida Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Simka czy ktos z was lubi happy thrre friends ma Cie jakies fajne stronki zwiazane z nimi Pluszowe misie w akcij mojm ulubionym jest sniffel a waszym :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gua Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 To tak Three Happy Friens lubie bardzo zwłaszcza na lekcjie informy koledzy z klasy też lubią dziewczyny z klasy nie lubią. A nauczyciel z infy stawia mi zawsze uwagi :D A najlepszy jesy łoś ale niewiem jak sie nazywa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 :D Skompletowałem wszystkie odcinki jakie do tej pory wyszły. Niestety dysk na jakim były został trwale uszkosdzony - poszła elektronika :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 no seria jest the best:PPP super moim zdaniem;]]] moze ktos zapoda linka do wszystkich???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loco_pl Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 http://www.google.pl/search?hl=pl&q=happy+...ogle&lr=lang_pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 slodziutkie misiaczki wymiataja :] uwielbiam te niewinne poczatki jak w bajeczkach dla dzieci po czym nagle komus urywa glowe, albo wybija oko :]]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 wesołki sa za.jefajne - a co do łosia to on sie Lumpy wabi :D i wg mnie tez jest najlepsiejszy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allureuno Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 OOOOOOOOO RANY HAPPY TREE FRIENDS TO MOI BOGOWIE:))))) NAJLEPSZY TO JEST LEŚNICZY CO NAJPIERW JEST SPOKO A POTEM WPADA W SZAŁ I ZARZYNA WSZYSTKIE ZWIERZACZKI.UWIELBIAM TE BAJKI!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 To nie jest lesniczy, tylko weteran z wietnamu ;] Tajna, taktyczna, wyskowa wysoce specjalistyczna wiewiorka bojowa :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Flippy moim bogiem, jest skubany jak ja ;]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 slodziutkie misiaczki wymiataja :] uwielbiam te niewinne poczatki jak w bajeczkach dla dzieci po czym nagle komus urywa glowe, albo wybija oko :]]]]] Dokładnie :lol: Ta zmiana klimatu poraża :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Najbardziej mi sie podoba kartka walentynkowa (bodajze z giggles ) ;) Wymiata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 kartka walentynkowa ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAeL Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Lumpy wymiata wszystkich!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
van_graaham Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 nie umiesz tego nawet poprawnie napisac? tudziez nie umiesz edytowac postow? porazka no offense ale skoro juz cos wielbicie miejcie przyzwoitosc i piszcie to poprawnie jezeli macie do tego warunki tzn skopiowac i wkleic niektore odcinki sa calkiem przyjemne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glo Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Ja pamietam jak obejrzalam pierwszy odcinek mialo byc tak zabawnie i milo a tu nagle szok... krew flaki .. brrr mdleje, no prawie ;P Niektore odcinki calkiem zabawne ale wiekszosc strasznie przesadzona :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Ja nie lubie HTF Ja Kocham HTF a najbardyiej Lumpyego i Tego uposledyonego yielonego misia z lizakiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allureuno Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 mrówkojad tez jest niezły Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marsjaninm Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Bajeczki są super. A ta muzyczka na początku.. Nic nie zapowiada masakrycznego końca :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmon Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 tez lubie ten cykl bajeczek :P ale sa dla mnie troche zbyt brutalne :P:P:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Najbardziej mi sie podoba kartka walentynkowa (bodajze z giggles ) ;) Wymiata. Ta nie jest lepsza : ? :lol: A htf rox ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Ten nowy odcinek, ze swietami moim zdaniem kiepski, słaby dym, ale atmosferka świateczna sie zbliża :), zauważyliście że nowsze odcinki sa coraz dłuższe????? Czy mi sie wydaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 mi sie wydaje, ze nowe odcinki sa coraz mniej smieszne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
van_graaham Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Szymoon poprostu ci sie przejadlo a i autorzy traca wene tworcza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 nie te zwierzaczki wymitaja oglądłem prawie wszystkie części. Najlepszy jest Weteran oraz łoś. Najlepszy odcinek moim zadniem to jak się znaleźli wszyscy na wyspie i próbowali uciec :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Szymoon poprostu ci sie przejadlo a i autorzy traca wene tworcza.skad wiesz co mu jest? czy jestes wewnetrznym glosem na forum???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Szymoon poprostu ci sie przejadlo a i autorzy traca wene tworcza.skad wiesz co mu jest? czy jestes wewnetrznym glosem na forum???? No i po cholere ten post?? Graham ma racje, ale Ty koniecznie chcesz go sprowokowac, zeby jakies epitety polecialy :? Powiedz, czy gdyby to napisał np reed, to tez bys walnał taki tekst? Dajcie spokoj grahamowi bo to sie juz nudne zrobiło - widac, ze gosc sie stara i nie pisze bzdur. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Szymoon poprostu ci sie przejadlo a i autorzy traca wene tworcza.skad wiesz co mu jest? czy jestes wewnetrznym glosem na forum????po cześci graham ma racje bo to jest poroste rozumowanie jeśli ktoś duzo oglądał heepy three friends to naturalną koleją rzeczy jest że mu sie to znaczynie nudzić. Tak samo ja byś jadł na obiad tylko naleśniki po jakis okresie miał byś juz ich dość. Żeby na to wpaść nie trzaba być wewnetrzyn głosem forum :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Szymoon poprostu ci sie przejadlo a i autorzy traca wene tworcza.skad wiesz co mu jest? czy jestes wewnetrznym glosem na forum???? No i po cholere ten post?? Graham ma racje, ale Ty koniecznie chcesz go sprowokowac, zeby jakies epitety polecialy :? Powiedz, czy gdyby to napisał np reed, to tez bys walnał taki tekst? Dajcie spokoj grahamowi bo to sie juz nudne zrobiło - widac, ze gosc sie stara i nie pisze bzdur. reed pewnie by sie zaczal smiac z tego;]]]]] 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Szymoon poprostu ci sie przejadlo a i autorzy traca wene tworcza.skad wiesz co mu jest? czy jestes wewnetrznym glosem na forum???? No i po cholere ten post?? Graham ma racje, ale Ty koniecznie chcesz go sprowokowac, zeby jakies epitety polecialy :? Powiedz, czy gdyby to napisał np reed, to tez bys walnał taki tekst? Dajcie spokoj grahamowi bo to sie juz nudne zrobiło - widac, ze gosc sie stara i nie pisze bzdur. reed pewnie by sie zaczal smiac z tego;]]]]] 8) Agrh wiesz ze nie o to mi chodzi;] Za reed'a podstaw sobie dowolnego użytkownika poza grahamem;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...