GenghisKhan Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 koniec OT!!! bo juz sie burdel robi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 koniec OT!!! bo juz sie burdel robi Wydawało mi sie, ze własnie taki miales zamiar;]] Dobra EOT;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Dobra chłopaki moze do tematu wrócimy :D polecam polską stronke link jest tu praktycznie wszysto :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 ostatni odcinek z flippim byl beeezznnaaaddzziiieeejjnnyyyy.... zlamarli regoly ! Flippy nie powinien umierac, wlasnie on jest morderca... Tak, Lumpy tez jest mistrzem, przedewszystkim wyrazu twarzy ;]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Lumpy the best:> najlepsze jak jeszcze przed całą akcją coś sobie nuci pod nosem:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 HTF are very nice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzida Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 A ja staram sie je znalesc i je i kolekcionowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saabotaz Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Ale Mondo robią tez inne filmiki, Zombie College i Heavy Metal Guy też są ekstra, mam wszystkie :-) No i wszystkie Tree Friends, była jakaś stronka na którejś ktoś umieścił wszystkie te filmiki więc wssałem wszystko :-] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzida Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Heavy Metall guy moze mi wytlumaczycie co to jest bo nie ogladamłem ale moga byc ciekawe!! daj mi ta stronke zobacze o czym jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
van_graaham Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 no i dzida poszla/poszedl w przyslowiowe piz** i bardzo dobrze amen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilobajt Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Jak by ktos chcial to tutaj: www.webhry.cz sa wszystkie odcinki HTF. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 HTF syci!!. Jest super. Wszystkie odcinki ogladalem jakie byly i najfajniejszy jest ten wojskowy i ten łos :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saabotaz Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Heavy Metall guy moze mi wytlumaczycie co to jest bo nie ogladamłem ale moga byc ciekawe!! daj mi ta stronke zobacze o czym jest Muszisz na necie se poszukać albo wejdź na stronkę Mondo, tam są przykładowe filmiki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzida Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Heavy Metall guy moze mi wytlumaczycie co to jest bo nie ogladamłem ale moga byc ciekawe!! daj mi ta stronke zobacze o czym jest Muszisz na necie se poszukać albo wejdź na stronkę Mondo, tam są przykładowe filmiki ok dziekówa za tą stronke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAeL Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 ostatni odcinek z Lumpym "Out on a Limb!" mnie pozamiatał widział ktoś, polecam!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 HTF forever kiedys w CDaction była kartka urodzinowa z tym psycholem z lizakami a potem walentynkowa z gigles :D pozniej zobaczyłem wszystkie w necie fajne było wtedy kiedy gigles i ten królik (nie pamietam jak sie nazywał) jedli frytki :D przyszedł flippy i wszystkich pozamiatał :D LUMPY jest debeściarski i Flippy tez niczego sobie ;) wogóle wszyscy są na maxa odjechani polecam kartki na Boze Narodzenie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 E tam gadanie. Handy rządzi. Koleś po prostu sobie radzi :D. Dobry jest odcinek, w którym robi domek na drzewie dla swojej ukochanej wiewióreczki :lol: . :arrow: Berkut, przecież Handy to cały Ty. Też taka złota rączka co wszystko zmajstruje. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Ostatnio dorwalem nowego fona i wstawilem sobie jako dzwonek Thema z HTF. Dziwnie ludzie sie patrza na mnie jak odbieram ale niektorzy zaczynaja sie brechtac i wtedy wiadomo ze ogladali. B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedr0 Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 HTF RULEZZZZ 4ever!!! hehe!! Lumpy (Łosiu) jest najlepszy :D:D jak kto chce filmik to pisac na maila! mam wiekszosć czesci ;p;p pedr0@o2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Polecam odcinki "the way you make me wheel" i "out of sight out of mime". Aż boli jak się ogląda ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...