gaca Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 pewnei dziwne pytanie ale spytam się posiadam płute główna K7S5A mam tam szyny na pamieci DDR i na DIMM teraz mam załozona pamiec DDR 256 RAM czy jak w niebieskie szyny zamontuje pamięc DIMM 256 RAM czy beda dzialac czy nie bo juz montowałem tak ale tylko pokazywało 256 RAM :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Krótka odpowiedz: NIE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 mozesz kozystac tylko i wylacznie z jednego rodzaju pamieci czyli albo DDR albo SD RAM(dimm) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaca Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 dzięki za odpowiedz tez tak myślałem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...