y4r0 Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Jestem posiadaczem karty TV MSI Micro-Star Internationa Master TV@nywhere :) i wszystko byłoby wporządku gdyby nie problemy z dziękiem. Radio działa bez zarzutu lecz gdy przyjdzie oglądać TV to mam dobry dzięk tylko na kanałach: TVP 1, TVP 2 i TVP 3 ... na reszcie tylko szumy i nie wiem co mam źle ustawione, a próbowałem już wszystkiego (w ustawieniach i połączeniem między Tunerem a kartą dzwiękową) ... :( Najbardziej mnie zdziwiło że w ustawieniach jako AUDIO SOURCE czy ustawiem Aux, Microphone czy Line In to i tak mam dzięk na tych trzech kanałach a na reszcie tylko szumy ... Dodam że używam do oglądania Inter Video WinDVR MSIPVS, który był w zestawie. Czy problemem może być kabel antenowy lub karta dzwiękowa (zintegrowana z płytą) czy porostu wadliwy model ?? :] Z góry THX :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 cza pewnie zmienić system fonii :wink: ,tj A2,nicam, czy coś innego nie powiem bo nie wiem jakie konkretnie kanały ich używają,trzeba spróbować różnych ustawień ,ale jak czytałem ta karta może wszystkich trybów nie obsługiwać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
y4r0 Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 No spox :] tylko z tego co widzem to w ustawieniach nie ma nic o fonii :D ogólnie co do dzwięku nie ma dużo ustawień ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 d scalera włącz,i sprawdź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
y4r0 Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Po wielu staraniach i prubach ciągle nic i jakoś zaczynam tracić nadzieję aby Tuner ten zaczął działać tak jak powinien ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sly Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 y4r0 - daj jakis kontakt do siebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
y4r0 Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Moje Gy Gy: 4578668 Jeśli masz jakieś pomysły to zchęcią sprawdzem bo już mnie to mo ... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 być może ta karta nie obsługuje innych standardów dźwięku stereo,proponuję użyć testowo dscalera włączyć mono,lub voice speach chanel 1, na mono nie powinno byc szumów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
y4r0 Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 czy mono czy stereo, zero różnicy, a co do voice speach channel 1 to nie udało mi sie czegoś takie odnaleść Dodam więcej że szumy polegają na tym że na zmiane co 1 sek szum...cisza...szum...cisza... itd itp :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...