spavatch Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 W zwiazku ze zgonem mojego kochanego Duronika 650 :cry: (zamordowali mi go w serwisie :x, jutro bede sie o to procesowal...) rozpatruje zakup czegos co wypelni luke w moim sercu/sockecie... Wiecie moze po ile teraz chodza Duroniki 600/650 lub T-birdy 650, najlepiej dobrych serii? Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Co oni mu zrobili bandyci. Jeśli Duron to np. 650 i np. z serii AKBA z 31 tyg. Biega luźno na 973MHz przy Titanowym AC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koziol Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 antka xp kup 300 zl kosztuje 1700+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Ehhh, dluga historia... skrotowo ale zachowujac obrazowosc wygladalo to tak. Mialem sobie plyte MSI K7T Pro2 (na KT133), ktora sobie biegala stabilnie na 115 MHz z czego oczywiscie korzystalem. Ale padla sobie pol roku po gwarancji, ale od czego sa znajomi, wymienili mi ja na K7T Pro (kosztem 6-paka Heinekena). Ta dzialala u 3 dni (poszla razem z zasilaczem) ale jako ze byla na gwarancji - od razu poszla do zwrotu... ale na nowa czekalem blisko 3 miesiace. W tym czasie Durek lezal razem z plyta na serwisie. I wrocil w slicznym "soltku" 75KAV, tyle ze martwy :cry:. No i co ja mam zrobic w takiej sytuacji? Kolo jest naprawde dobrym gosciem, w pale mi sie nie miesci jak pomysle ze zrobil to zlosliwie. Moim zdaniem to byl przypadek, nadmiar termopasty ukryl slady zniszczenia, dlatego przy obiorze nie protestowalem... No i teraz doradzcie mi, CO ROBIC :?: Przeciez nie zrobie mu awantury z powodu procka za 50 zl, bo szkoda tracic dobrego znajomego przez taka blachostke. Z drugiej jednak strony nie moge zostawic sprawy tak bez wyjasnienia bo to na 100% u niego sie stalo (ja mam shima) a defacto zostalem bez kompa! :( Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 antka xp kup 300 zl kosztuje 1700+U niego mam po 250... ale po co? Bedzie sie dlawic w takiej plycie. Potrzebuje Durka 600/650 lub Antka 650, potem sie pomysli i cos innego kupi... Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Huehehe, pojechalem sie procesowac a tam... huehh... Durek ozyl :!: :D Do Frankensteina mu troche brakuje (choc morda tez poobijana ;)) ale ozyl i ma sie dobrze mimo powaznych obrazen jakich doznal podczas 3-miesiecznego pobytu na serwisie... Heh, to Soltek umarl, kurde, to juz trzecia plyta z rzedu, druga ktora nie przyzyla umnie nawet tygodnia... Taki juz jestem... :oops: Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Może twój PSU zabija MOBO? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Tak bylo z poprzednia plyta (MSI K7T Pro, druga z kolei). Zasilacz trzasnal i plyta z power unitem poszla do kosza... Ale to jest 4 letni Codegen 200W, na codzien chodzi w Pentiawce z siga i nie ma z nia problemow, z reszta dzieki niemu teraz pisze... ;) Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Huehehe, pojechalem sie procesowac a tam... huehh... Durek ozyl :!: :D Do Frankensteina mu troche brakuje (choc morda tez poobijana ;)) ale ozyl i ma sie dobrze mimo powaznych obrazen jakich doznal podczas 3-miesiecznego pobytu na serwisie... Heh, to Soltek umarl, kurde, to juz trzecia plyta z rzedu, druga ktora nie przyzyla umnie nawet tygodnia... Taki juz jestem... :oops: Pozdr... Ten Twoj Duren, to prawie jak Lenin WIECZNIE ZYWY :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Ten Twoj Duren, to prawie jak Lenin WIECZNIE ZYWY Bo durnie to "tfarde" bestie... Nawet pokruszone działają. Nie to co Athlony XP. Małe ukruszenie i już nieżywy 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Gr00bY Mazur"] Ten Twoj Duren, to prawie jak Lenin WIECZNIE ZYWY Bo durnie to "tfarde" bestie... Nawet pokruszone działają. Nie to co Athlony XP. Małe ukruszenie i już nieżywy 8O Wszyscy wiedza ze nie nalezy kruszyc delikatnych jaderek Antkom 8) To proce dla ludzi delikatnych :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 ja swojego spaliłem, jak później testowałem mocowanie od titana to go jeszcze ukruszyłem (ciekawe czy jeszcze coś wskóram z gwarą :?: ) - stwierdziłem - za cholere tego na athlona nie założe - koleś wizął kombinerki w łapy i zaczął to wyginać - niestety przełamał na pół :) teraz mam zawodowe mocowanie od Cooler Mastera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 No ja widać delikatny nie jestem. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...