JUGAJ Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Witam mam pytanie o co biega z tym udziałem w sieci i mozliwością 100 pobrań , niekumam tego i czy można to jakoś zlikwidować. Narazka pozdrawiam . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Witam mam pytanie o co biega z tym udziałem w sieci i mozliwością 100 pobrań , niekumam tego i czy można to jakoś zlikwidować. Narazka pozdrawiam . Limitujesz ilosc pobran dla siebie i dla tych co od ciebie ssaja. Mozesz ustawic bez limitu albo inaczej, od ciebie to zalezy (chyba:) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JUGAJ Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 nie niestety to nie to chodzi mi o ten napis u góry w TRAFFIC dawałem bez limitów i to nie to Ale dzięki za odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...