Skocz do zawartości
turzol

Catalyst 4.12 is out

Rekomendowane odpowiedzi

a u mnie te sterowniki jak i 4.11 jakoś dziwnie działają

4.11 to wogóle nie chciały czasami windowsa odpalić i miałem czarny ekran

na tych 4.12 to jeszcze nie jest tak źle za pierwszym razem miałem takie paski na ekranie

jak by sie karta zjarała za drugim wyłączył się monitor a za trzecim od ładowania wina zrobiło się ciemno

odpaliłem 4raz i wkońcu załapał pozmieniałem ustawienia i resetnołem z nadzieją że odpali

no i odpalił 8O

ale zrobiłem sobie ubezpieczenie skopiowałem do autostartu skrót do unistalki :twisted:

jak mi się znowu czarno zrobi to idą do kosza !!! !!! !!!

a może one nie są do R9700Pro ??? ??? ??? ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no i odpaliłem winda 6 raz i miałem czarno :?

i poszły stery do kosza !!! na nawet lepiej działały jak juz się windows odpalił

możliwe że to wina windowsa po reinstalce jeszcze sprawdze a szkoda bo jak się odpaliły to

dobrze wszystko przyśpieszyło :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam mam pytanie poniewaz do tych sterowników dodana jest też funkcja Overdrive 3 służąca do podkręcania. Powinaa byc w ATI Catalyst Control Center ale nie ma a chciałbym to przetestować. Czy moze wie ktoś gdzie to znaleść.

Prawdopodobnie zainstalowałeś paczkę Catalystów z nowym panelem CCC - ATI niestety zrobiło buga z Overdrive.

Na Driverheaven ludzie mają ogromne problemy z brakiem Overdrive.

Zaleca się:

1. Usunięcie kompletne driverów ATI ( ATi Display Driver + Catalyst Control Center + Ati conrol Panel ) .

2. Po restarcie odpal Driver Cleanera i usuń pozostałości po Catalystach.

3. Zainstaluj Catalysty bez CCC :arrow: http://www2.ati.com/drivers/wxp-w2k-cataly...30a-019577c.exe

Teraz zakładka overdrive będzie widoczna

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co jest z tymi sterownikami :evil: :?:

po zainstalowaniu ich albo sie wcale windows nie odpala albo czarny ekran

tak miałem przy zapchanym systemie

przinstalowałem system i cały czas mam coś takiego

Dołączona grafika

zainstalowałem 4.10 i jest dobrze :?

mam HIS R9700Pro

CO SIĘ DZIEJE :?: :?: :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

miał ktoś taki skutek po zainstalowaniu nowych sterów  :?:  :?:  :?:

tak, ja jak robię OC karty na ATTools. Ale nie zawsze się tak dzieje. U mnie 4.12b źle z HL2 wychodziły - nie przywracały rozdzielczości pulpitu, a te przywracają (4.12 WHQL) ale mam jakieś zonki w HL2, bo mi źle oświetlenie działa. Źle się tekstury nakładają, albo shadery wywalają się, bo jak nie oświetlę czegoś latarką (mówię o elementach ruchomych typu beczki i potwory) to jest to metalicznie czarne, jak oświetlę, to jest ok :D hehe głupio się gra, ale nie miałem czasu pokombinować :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze i smieszne, zakupiłem radzia 9550 działają tylko sterowniki dołączone do karty. Z całą resztą masa raportów o zwisach sterowników. Jeżeli chodzi o omegi komunikaty typu. nie można dokończyć instalicji.

CO jest grane,bo już głupieje.???. Orginalne stery z ATI też nie pomagają.

Radeon 9550 Gigabyte GV-R955128D 128 MB DDR DVI + TV,AMD 650MHz,soltek77kv(B),SDRAM 382 133MHz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi