Mardok Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 @dszywala: No dobra nie krzycz, sam powiedziałeś są orientacyjne a ja przecież powiedziałem, że one nie są na 100%. @Hanu: O właśnie to by się bardziej niż przydało wiedzieć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 (edytowane) Mardok Spoko :) sorry ale wiesz jak wszyscy cos namieszają to potem kupujący do mnie mają wąty :):):) Hanu zgadnij jakie wersje trafią do Polski? :D Według mnie na 99% to opóxnienie i gadka DFI, to tylko chwyt marketingowy, bo co zrobią z tymi wszystkimi płytami z 3 fabryk DFI ??? Nie wydaje mi sie żeby je wyrzucili czy przerabiali..... Pewnie wypuszczą jakiś nowy bios albo coś nie wierzę zabardzo w ta notkę..... AHA: zamieszczę te fotosy, tak jak sobie życzyłeś, ale zdjęcia będa z telefonu :/ Edytowane 31 Stycznia 2005 przez dszywala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 (edytowane) Dawaj, dawaj, my tu ciekawi szcegółów :D I dla swiętgo spokoju zapodaj no te numery ze stickera..... I jeszcze jedno: jakie BIOSy maja te płyty? 119, 121, 125 czy 126? Dlaczego pytam? Ano dlatego: "The word i have is boards are being modified and have been for 2 days or so. So the situation is this....if you jump now and get a board with 121 or earlier bios you got an old one.If you get a board with 126 bios and the package is sealed you got a fully finalised board which is good to go. Most boards will hit the stores in a few days so again i would look for the official stores to have official boards. If you have a board that came with 119 bios etc that will probably not have all the hardware changes etc....once you flash you will have a good board but it won't be as good as the later ones. Lasly you must flash to the 126 bios to get the board overclocking better." Edytowane 31 Stycznia 2005 przez Hanu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 (edytowane) PS. od czwartku będzie płyta SLI-DR... 1247699[/snapback] to dobrze bo do czwartku mam porzyczonego K8NF-9 więc nie mogę doczekać się swojego SLI-D :D Edytowane 31 Stycznia 2005 przez Raptor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.A.G.I.K. Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 PS. od czwartku będzie płyta SLI-DR a za dwa tygodnie będę miał NF3 na AGP. 1247699[/snapback] jaka min. cena ? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 OK więc tak: OD soboty będę miał: 50 płyt DFI ULTRA-D 10 UT SLI-D 5 Sli DR pelne lanparty To będą ostatnie płyty jakie będą ja miał i jakie będą w polsce. Mama nadzieje że sprzedam je bez problemu.... :? Nawet nie wiecie ile tych płyt już poszło od tej pory jak ogłaszałem sie na forum :) Do holandii poszło niewiarygodne ilości.... A w Polsce Najpioerw będzie Ultra, i to najprawdopodobniej dopiero w Marcu. Za 2 tygodnie po ultrze będzie UT SLI i pełny SLI-DR. Raptor jeżeli nadal to aktualne to rezerwuję ci od razu 1 SLI-DR :D :D :D pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 to co ty masz dystrybucje DFI na Europe :D hehehe szkoda ze nie mam szmalu (a moze to i dobrze:) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 ja dalej chetny tylko nie wiem czy SLI-D czy SLI-DR - zależy od ceny :| - właśnie padła mi sonda lambda w aucie i już czuje wir w kieszeni :( - jak możesz wrzuć przybliżone na PW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 mardok mamy takie same serie prockow :) jak na razie to powiem ci ze moj polecial na av8 max 10x230 :mur: ale to chyba wina mobo ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nereidin Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 A ja zamowilem u Pana dszywala SLI-DR B) W piatek u mnie jednak ciagle nie wiem jaka zasilke :lol: . Procek to 3000+ ADA3000 DIK4BI CBBFD 0442RPEW Zobaczymy co z tego wyjdzie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Ludzie!! ale macie nerwy ze stali!! Nabraliście procki w ciemno nie mając jescze płyty.Nie chcę być wredny ale juz słyszę ten zgrzyt zębow i jęk zawodu......... :rolleyes: dziwna sprawa?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nereidin Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 wiesz ja nie kupilem w ciemno... mialem wczesniej msi k8n neo2 platinium, przekrecilem do 2.5ghz i pracowal stabilnie na boxowym coolerku ! :wink: wiec ja wiem co mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 VerB: Proszę cię nie strasz ! Bo ja mam cicha nadzieje na 2,5GHz… BTW: Gdzie kupowałeś ? Ja w PCP . Racuch: A tam marudzisz ;) dszywala się zobowiązał ze będzie mobo… a jak nie (odpukać) kupi się GB na NF4 i na nim poczeka na DFI. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomo_78 Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Trochę mnie to wszystko przeraża - wpakuję kupę kasy w nowy sprzet - obecnie mam 2,5 GHz na Mobilku - i nie mam pewności, że nowy procek mu dorówna :( ale trzeba mieć nadzieję ... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Mardok ja kupowalem u kumpla w sklepie 2300MHz robilem na av8 dalej mobo porazka i nic wiecej , ja sie zaopatrzam w 9nda3+ i 6600GT Sparkla Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Tomo_78: Ja cię pierniczę (właśnie spojrzałem na twój podpis) ! Z identycznego sprzętu się przesiadam co ty ! Baaa nawet tymingi te same miałem włącznie z alpha ! Hehe jaki zbieg okoliczności :D I też leciałem na 10x250 :D VerB: Mówisz, że wina mobo to zawsze jakieś pocieszenie, bo marzy mi się mieć tyle samo MHz na A64 co na moim byłym Mobile. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Czekam na fotki dszywaly... Ale juz raczej jestem zdecydowany :) Zasilacz 24 pin zamowiony...jestem przygotowany :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Ludzie!! ale macie nerwy ze stali!! Nabraliście procki w ciemno nie mając jescze płyty.Nie chcę być wredny ale juz słyszę ten zgrzyt zębow i jęk zawodu......... :rolleyes: dziwna sprawa?? 1248542[/snapback] ja nie narzekam chociaż mógłby się kręcic lepiej :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Właśnie dszywala obiecał foty z telefonu i jakoś znikł… może mu bateria padła ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Halo!... dszywala!.....Gdzie fotki?... Kupcy czekają. Stary zlituj sie nad Nami. Zapodaj coś, bo na razie to my tu o wirtualnych rzeczach gadamy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 OK obiecuję że na 100% jutro zamieszczę dowód na te płyty.... Sorry że nie odpowiadam często na forum, ale z czasem umnie krucho... Jak jakies pytania to tylko kom i czasami gg. pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Eh ja tam nie czekam na foto, a raczej już na samo mobo ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nereidin Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 :)+Feb 1 2005, 18:54--> CYTAT(Mardok =:) @ Feb 1 2005, 18:54) Eh ja tam nie czekam na foto, a raczej już na samo mobo ;) 1250781[/snapback] nie tylko Ty :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Eh… zasiłki VIP mówił, że się już jutro mogę spodziewać, zresztą dszywala też mówił ze mobo może być już jutro… a ja już się doczekać nie mogę no… Poza tym z Merlinem rozmawiałem i mówił że szykuje bios dla DFI NF4 wiec może być ciekawie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubotka Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 No właśnie !!!! Dziś odebrałem Taganika 480W i teraz tylko czekam na mobo!!! DFI-UT nF4 Ultra-D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
epoxer Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 DFI nForce4: SLI and Ultra for Mad Overclockers - jeszcze ciepłe review prosto od Anandtech LINK "We reached 318x9 at 1T Command Rate - performance that demolished our previous best of 295 1T with this same memory. We also were able to reach the highest overclock that we have ever seen at stock ratios with our 4000+ CPU, reaching a stable 238x12" :gitarzysta2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Przepraszam bardzo mi niewiele brakuje... 300x9 @ 1T Command Rate :P tyle ze na innej zupelnie plycie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczala Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Przepraszam bardzo mi niewiele brakuje... 300x9 @ 1T Command Rate :P tyle ze na innej zupelnie plycie :P 1251966[/snapback] ja na swojej 290x9 @ 1T Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 SpiderMAN i kaczala, to jeszcze powiedzcie czy macie takie wyniki 1:1....? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 ja na swojej 290x9 @ 1T ale tu chyba chodzi o 1T w 1:1 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...