Skocz do zawartości
Madness

DFI LanParty NF4 (wszystkie modele)

Rekomendowane odpowiedzi

Bez nerwów chłopaki sytuacja już jest jasna (przynajmniej dla mnie) dszywala ma już swoje płytki i zapewne już je szykuje od wysłania. Terminy wyszły jak wyszły no bo dszywala miał mieć a nie miał mobo mówiąc w skrócie. Teraz ma na 100% mobo w domu i w ręce wiec teraz ma co wyslać. A po resztę niech już tłumaczy dszywala osobiście…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To co tutaj piszecie na temat "dostawcy" jako żywo przypomina mi standard obsługi firmy Overcooled ....

Po przejściach z tymi typami wolę kupować w sklepach, o których wiem coś więcej niż tylko pseudonim sprzedającego albo adres www ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ej ja niewiem co dszywala robi ... bo na plyte czekam juz prawie 2 tygodnie od dania kasy :(((( ale po prostu sie denerwuje bo niewiem co jest grane ze niedostalem jeszcze to mobo od niego ....????? :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

Karol to ze jestes moim bratem nie zwalnia Cie z tego ze nie musisz zakladac sobie konta !!! Zaloz sobie a nie na moim piszesz... :-P

//Real Aurora001

BTW. CO Ci sie tak spieszy z ta DFI skoro nie masz kasy na reszte :oops:

////////////////////////// co cie michal tak korde jak bys czekal na cos od 2 tygodni to tez bys sie wkozal jeszcze jak ktos by ci to obiecywal o wogle poco ta dyskosja dalem kasa wienc ma byc .................................::((((((((((((((((((((((((((((

Edytowane przez Aurora001

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Aurora001:

Wy dwaj nie możecie sobie w domu pogadać ? Tylko od razu na forum ?

@AndyN:

Z tym DFI no ludzie z PL nie mają innego wyjścia ona w sklepach będzie najwcześniej za 2tygodnie a jak ktoś jak np. JA kto ma już all części i tłucze się na starym P3 czekając na DFI nie wytrzymał by jeszcze 2 tygodni…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:)+Feb 5 2005, 17:27-->

CYTAT(Mardok =:) @ Feb 5 2005, 17:27)
@Lancer:

A teraz krótka piłka to wierzysz bardziej dszywala czy dystrybutorowi który daje od razu foty, terminy i oznaczenia z płyt ?

1258612[/snapback]

Komu wplacilem kase? Kto ma mi je wyslac i kto raz mowi "a", a potem "z"?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w tej goraczce dostawy

-moze ktos objasnic znaczenie rev A01 od A02?

Wiem ze cos DFI mowilo o plytach powiedzmy do "testow" a finalne rev mialo byc juz w sklepach z new biosem...

osochozi?

czy to ta roznica czy olac?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Lancer:

Po pierwsze to czemu na mnie „krzyczysz” ? Co ja ci zrobiłem ? Po drugie nie tylko ty wpłaciłeś kasę. I wreszcie po trzecie czemu się oburzasz jak to w końcu daje jakieś konkrety a nie tylko mówi ?

@Aurora001:

Tak dszywala ma już mobo u siebie i tak wysyła paczki a jak jest cos jeszcze to się pytaj go nie mnie ja tylko mówię co wiem a nie jestem odpowiedzialny ani za wysyłkę ani za sprzedaż.

W zasadzie to żałuję że się w ogóle podzieliłem z wami informacjami bo jeszcze mi się oberwało za to że chciałem pomóc…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ej ale wiesz mardok ty masz caly sprzent no i co z tego gosciu mowi mi najpierw ze mi da w poniedzialek potem w "do konca tygodnia " i teraz mowil ze w sobote .... i co :mad: :sad: :sad: :mad: :mad:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:)+Feb 5 2005, 18:12-->

CYTAT(Mardok =:) @ Feb 5 2005, 18:12)
@Lancer:

Po pierwsze to czemu na mnie „krzyczysz” ? Co ja ci zrobiłem ? Po drugie nie tylko ty wpłaciłeś kasę. I wreszcie po trzecie czemu się oburzasz jak to w końcu daje jakieś konkrety a nie tylko mówi ?

Gdzie ja krzycze? Czy ja mam do ciebie jakies pretensje? Wez sie opanuj gosciu. Che wyjasnienia sprawy ze strony samego sprzedawcy i tyle.

Ja sie niecierpliwie bo gosc w kilku miejscach mowi niejasno i to on powinien sie tlumaczyc, podawac realne terminy lub choc jasno stawiac sprawe co jak i ze sa opoznienia, a nic z tego nie zrobil. W kilku miejscach w rozmowie ze mna mowi co innego, a potem co innego - dlatego jestem podejrzliwy i tyle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wezcie sie wszyscy uspokujcie , wyszlo jak wyszlo i dszywala nie mogl inaczej tego zalatwic bo sam musial czekac na plyty od dystrybutora , ale skoro dystrybutor juz je ma i dszywala je wreszcie dostal to powinniscie teraz cierpliwie czekac na swoje bo wiecie co sie dzieje i macie juz 100% pewnosc ze swoje dostaniecie , Mardok was poinformowal co i jak a tu widze ze jakies sceny ktos robi bo czeka i czeka i ma pypcja w [gluteus maximus] , rozumiem czekanie bo sam czekam na wyplate i tez chce sobie zminic sprzecik ale zadne lamenty i zlosci nie przyspiesza wam dostawy ... prosze przestancie juz ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wlasnie gadalem z naszym wspolnym "wslawionym" juz dostawca

podobno wyslal do mnie plyte paczka konduktorska - PKP - odbior na stacji

jeeli zostala wyslana:>,jezeli ona dzisiaj do mnie dotrze(ok.22), i jezeli bedzie dzialac :lol: , hehehe (3xjezeli), to sie w nocy odezwe

dszywala niezle namieszal, widz ze juz nerwy puszczaja na tym forum, nie dziwie sie w sumie, a podjerzliwym mozna bylo byc od pierwszego przesuniecia terminu,

kasa raczej nie przepadnie, mysle ze predzej czy poniej dotra do nas,

tylko niepotrzebnie bylo tyle mieszac, to fakt, gdyby od razu powiedzial kiedy beda plyty bylby spokoj

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mozna powiedziec, ze troszke nie komfortowa sytuacja <_< ciekawi mnie tylko czy ten dystrybutor sprzedał by pojedynczo, ewnetualnie jakbysmy sie zgadali, co poniektózy z okolic gliwic i kuic pare/nascie sztuk dla sibie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koniec spekulacji ! Wziąłem ruszyłem swoja du.. i zadzwoniłem do dszywala a on powiedział mi że płyty już wysyła a teraz nie ma jak ale dziś na pewno wejdzie na forum i wszystko wyjaśni ! Trzeba poczekać…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LUDZIE LUL LULULULULUZZZZ DSZYWALA WYSYLA PLYTY WSZYSTKIM W .... I BENDO NA "BANK W PONIEDZIALEK WTOREK "TO ZNACZY POCZONTEK TEGO TYGODNIA CO BENDZIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.....

.......ZWRACAM HONOR "MAM TAKA NADZIEJ BO BENDZIE GORZEJ JAK NIE !!!!!!!!!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wsystkich !!

Pan dszywala ma do dzisiaj termin realizacji pozostalych zamowien, jesli sie z nich nie wywiaze, zaczniemy sprzedaż

detaliczna !!

Dzisiaj dam znać, i ewentualnie poinformuje o zasadach obowiązujących u nas przy dokonywaniu zakupów !!

Pozdrawiam

AMASOFT

GG:1907484

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...