dawuald Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Siemka Nie wiem czy to odpowiedni topick ale napisze tu :P. Podlaczylem sobie audio na froncie. Ale nie dziala mi wejscie na mikrofon. Dziwne bo te kabelki co trzeba podlaczyc to sa tylko mic vcc i mic in a na tej karcie muzycznej od dfi jest na vcc ale juz nie ma mic in. Sa tylko mic left i mic right. co tu z tym fantem zrobic? :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 @Metz - pytam, bo ktos sie jakos czas temu chwalil calkiem niezlymi wyniczkami d43 wlasnie na tej LP. nie moge niestety tego psta namierzyc... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 ....... zaden, hynixy d43 nie działają z DFI Ultra D - to chyba było wałkowane po tysiąc kroć a to ciekawe :lol: u mnie jakos dobrze działały i nawet się podkręcały :blink: :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 @cavarr - podaj jakies ustawienia i powiedz prosze na jakim biosie jechales z nimi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Mam dylemat miedzy Ultra-D a Nf4-D. Wiem ze Ultra-D ma marvell lan, sata 2 i active armor no i ponoc Nf4-D nie posiada IDE Raid, ale jesli rozni sie tylko tymi rzeczami a nie ma zadnej roznicy w oc (to ważne!) to skłaniam sie ku Nf4-D :) Prosze o porade Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 sam sobie odpowiedziales na zadane pytanie. pozatym urzywasz ktoras z funkcji o ktorych pisales wyrzej ? nie wiec po co doplacac aha - ultra ma jeszcze sata2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 sata2 odblokowujesz 2 kroplami laklieru. a marvela mozna olac [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 pytanko - sprawdzal juz ktos ten bios - 14/11/2005 Beta 1114-3 (FX60TEST) ?? co on nowego wnosi/zmienia ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sew Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 @chase1 U mnie beznadziejnie sie sprawowal, na tym biosie prawie nic sie nie chcialo krecic ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w-u-j-e-k Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 MAm problem :wszystko mam podlaczeone do plyty glownej i wszystko smiga procz napedow i dysku.Gdy podlacze dysk to nie chce mi go wykryc ,ba nawet nie chce sie nic pokazac po za logiem(gdy odepne dysk to przynajmniej nie zatrzymuje sie na logu i idzie dalej ...) płyty głłównej tak samo jest z napedem nic nie pokazuje tylko logo (sprawdzalem ustawienia dysku na master na slave na wszystko co moglem zworke przekladaelm i kompletnie NIC !!!!) CO to moze byc?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 sata2 odblokowujesz 2 kroplami laklieru. a marvela mozna olac [; No właśnie czyli jeżeli oc pozostaje takie samo biore NF4-D ? PS. A co do odblokowywania to NF4-D odblokuje sie każde/prawie każde/żadne/selekcjonowane (skeśl niepotrzebne) Pozdrawiam, Soker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 ja mam nf4-d, masell ma nf4-d i jakos oc idzie nam calkiem calkiem [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedziel Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Mam problem odnosnie pamieci. Zawsze wszystko ladnie chodzilo a od nie dawna przy wlaczaniu kompa wiesza sie. Wlaczam i albo swieci sama czerwona dioda (na przednim panelu obudowy) albo sama mryga zielona ( od powera, tez na przednim). I komp sie wiesza. Na DFI swieca sie 3 diodki. Pamieci chodza w dualu wiec jeden wyciagam, wlaczam ponownie i komp odpala. Dzieje sie tak nawet na normalnych ustawieniach. A jak juz komp chwile po chodzi, wtedy go wylaczam i podlaczam 2 pamiec i rusza. I nie wiem teraz co robic. :-( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 probowales przeflashowac jakims innym biosem ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Ok :) DFI kupione (NF4-D za 410zł z gwarą, dobra cena?) No i procek który kupiłem w ciemno 3000+ Venice, ciekawe jak bedzie sie krecił (moze ktos go rozszyfruje za pomoca serii? LBBWE 0537CPDW) Pozdrawiam, Soker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart132 Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 zaden, hynixy d43 nie działają z DFI Ultra D - to chyba było wałkowane po tysiąc kroćHm to ciekawe dlaczego mi śmigaja po 240 MHz'ów... Mam SLI-D A biosik N4D623-3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 (edytowane) Ok :) DFI kupione (NF4-D za 410zł z gwarą, dobra cena?) Zupełnie nowa czy używana :?: Ja za swoją dałem 500 pln. Edytowane 5 Stycznia 2006 przez Grimlock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 heh, to troszke przeplaciles.. Wczoraj użytkownik tweaka za 500zł sprzedawał SLI-DR i sprzedał :) A moje NF4-D używane 2 miesiące (jeszcze 22miesiace gwarancji zostały) 4speed.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 heh, to troszke przeplaciles.. Wczoraj użytkownik tweaka za 500zł sprzedawał SLI-DR i sprzedał :) A moje NF4-D używane 2 miesiące (jeszcze 22miesiace gwarancji zostały) 4speed.pl ej, k..wa szukam i szukam, daje ogłoszenia, ze kupie i narazie jedyne co znalazłem to 4 miesięczna ultra za 470 :mur: :mur: jak tyś to znalazł ? gdzie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Dzis wrocilo moje DFI z serwisu a tu takie mile nispodzianki: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 heee??? jak zmieniles mnoznik w gore?? :> ja tez tak chce ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Nowe mobo wrócilo z serwisu i takie cuda :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sew Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 (edytowane) @PITer Jaki BIOS? :blink: Edytowane 5 Stycznia 2006 przez sew_server Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 @PITer Zmiana mnożnika w góre dostępna jest tylko spod windy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 oryginalnie byl 25/01/2005 teraz wgralem najnowszy FX60 test i tez jest odblokowany. Oczywiscie mnoznik ustawiam z pod BIOSu, moge ustawic nawet 25... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sew Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 WTF :shock: Nie powiem zazdroszcze, zastanawiam sie tylko czym to jest spowodowane i czy jak zmienisz procka to plyta dalej bedzie miala taka opcje? Jak narazie to druga plyta dfi lanparty nf4 w ktorej mnoznik byl odblokowany w gore o ktorej slyszalem. Pisales o tym do typow z dfi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 ja tez chce takie cuda na swoim ;] czy to taktowanie odpowiada wydajnosci tych taktow, bo moze to tylko jakis bug. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.::SCR::. Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Niemiec: Udało sie ci coś jeszcze wyciagnąć z tego Semprona? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 nie probowalem narazie nic wiecej, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 @majkel Ja akurat tą na allegro :) http://allegro.pl/show_item.php?item=80262120 Nie sugerować się ceną bo celem bylo poprostu wygranie i zakończenie aukcji :) szukaj tam tego pełno jest, tylko prawdą jest to że zwykle idą w dzien po wystawieniu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...