Taipan Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Po zmianie zworki z 3.3 na 5v dla pamieci nie moge zmierzyc miernikiem napiecia w tych punktach gdzie zawsze mierzylem, ktos wie gdzie przytknac miernik zeby je odczytac ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 jakie timingi regulowac zeby pamieci poszly na standardowe 200mhz?? bo mam problem tylko dzielnika 100 moge uzywac przy o/c...doradzcie prosze co zmienic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 jakie timingi regulowac zeby pamieci poszly na standardowe 200mhz?? bo mam problem tylko dzielnika 100 moge uzywac przy o/c...doradzcie prosze co zmienic Zacznij od MAL i RP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk1234 Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zacznij od MAL i RP. a u mnie żadne ustawinie mal bądz rp nie działa bo komp nie startuje wie ktoś co to moze byc ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zayonnc Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 a u mnie żadne ustawinie mal bądz rp nie działa bo komp nie startuje wie ktoś co to moze byc ?? Może inny BIOS pomoże? Pozdr P.S. Albo inne pamięci :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk1234 Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Może inny BIOS pomoże? Pozdr P.S. Albo inne pamięci :wink: co dopiero je kupiłem i nie mam zamiaru zmieniac a przedtem miałem Geile ultra x 2 x 512 MB i się wszytko dało ustawić a jak wsadziłem te kosci żadne ustawinie MAL i RP prucz auto nie chodzi co to moze sie dziać ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Kontynuacja tematu >> http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=197606 FAQ przeniesione do nowego tematu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...