Skocz do zawartości
Dzieju

Wspolpraca

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Specjalnie napisalem "Pomocy"

Zeby was tu zciagnac.

A tak szczerze to mam pytanie i prosbe .

Szukam kogos kto mi pomoze stworzyc forum o tematyce serwisowej indywidualnie dla mojego serwisu nic na bazie elektrody.pl tylko i wylacznie na bazie naszego serwisu www.woox.prv.pl www.serwis-php.prv.pl

Szukam serwera www z dostepem ftp z bazami Sql PHP aby utworzyc male forum dla klientow naszego serwisu.

Dzieki za wszelkie odpowiedzi i propozycje .

ps.Jezeli macie sprawdzone firmy lub inne instytucje ktore za free daja m,ozliwosc stworzenia forum prosze napiszcie o tym. Czekam rowniez na wasze osobiste propozycje wspolpracy.

Oczywiscie poczatki beda darmowe ale jak sie temat przyjmie bede placil :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

EEE tam na luzie ;-) toż wieczór jest :-] jak się człowiek na wieczór czymś podjara to potem spać nie może :lol:

dzieju -> z mojej strony,,, hmmm.. mogę pozakladac troche tematów niezgodnych z regulaminem twojego forum,,, jak jeszcze bedziesz placil to... !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eh chlopaki ale porzywka :) ale ja jestem nie smaczny :P

Bynajmniej temat nie wazny mam wlasny serwer wysylania i odbierania 2MB !!! mysle ze wystarczy .

Zainstalowalem serwer www i php juz zostalo mi zrobic bazy SQL i bedzie git :)

Chetnie sprzedam miejsce na tym ze serwerku.

ps.łacze 4MB ale w sieci jest okolo 70kompow :) (Swiatlowod z naszej politechniki)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi